[Mk5 .:R32 Turbo] 7xxKM/8xxNm - złosiowy potwoRek
Moderator: G0 Karcio
złoś Mk5 .:R32 DSG tuned by CompSport
Hola hola... co to za obgadywanie Przodownik pracy ze Śląsk, reprezentanta Mazowsza też chce Forge
co do przyspieszania Złoś, to obejrzałem Twoje 0-300 km/h a po chwili moje 0-150 km/h... cały czar prysł
co do nazwy to ja bym nazwał Szatan i tyle
pozdro, górnik
co do przyspieszania Złoś, to obejrzałem Twoje 0-300 km/h a po chwili moje 0-150 km/h... cały czar prysł
co do nazwy to ja bym nazwał Szatan i tyle
pozdro, górnik
A jakie w ogóle w serii są heble w MKV r32?
www.proturbo.com.pl
1 tłoczek zacisk - to jest problem, a nie średnica tarczy.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
górniksc, ja widziałem procedurę startu i kręcenie tego onboarda na żywo, moc jest z nami
Autko piekne... widziałem już kiedyś ofertę sprzedazy tego auta .... osiągi piękne. Auto wystrojone też zacnie
Jak dobrze widzę 0-200 w okolicach 11,5 sekundy? robiłeś pomiary np. Racelogiciem?
Masz zakuty motor? EGT przyjemne nawet choć po bandzie lekkiej 0-200 EGT 940-950?... a przy 300 widze niezały 1000 stopni to już kucizna ma co robić
Jak dobrze widzę 0-200 w okolicach 11,5 sekundy? robiłeś pomiary np. Racelogiciem?
Masz zakuty motor? EGT przyjemne nawet choć po bandzie lekkiej 0-200 EGT 940-950?... a przy 300 widze niezały 1000 stopni to już kucizna ma co robić
Prawie R32... ale prawie czyni różnicę ;-) no i był 1/2 R32 czyli 1.6 :-)... ale to już historia.
Tak.mgtan pisze:Jak dobrze widzę 0-200 w okolicach 11,5 sekundy? robiłeś pomiary np. Racelogiciem?
Nie ma potrzeby.mgtan pisze:Masz zakuty motor?
Seria daje radę, kolektory są zmienione. Poza tym pognałem go tak dwa razy i jakoś nie zamierzam tego powtarzać - auto wkrótce stanie na gumach do 270 km/h, co stanowi zdroworozsądkowy hamulec przez popisami 0-300.mgtan pisze:a przy 300 widze niezały 1000 stopni to już kucizna ma co robić
A to coś nowego, bo PiSi nie wystawiał nigdzie żadnej oferty.mgtan pisze: widziałem już kiedyś ofertę sprzedazy tego auta
Czyli dobrze strzeliłęm 11,5 sek do 200? setka po 3,8-4,1?
oo to ciekawe... może zbierzność koloru itp. albo co bardziej pewne to moja stara głowa zawodzi
Przy jakich mocach się kuje silnik w R32 mowa oczywiście 6cylindrówce:)
oo to ciekawe... może zbierzność koloru itp. albo co bardziej pewne to moja stara głowa zawodzi
Przy jakich mocach się kuje silnik w R32 mowa oczywiście 6cylindrówce:)
Prawie R32... ale prawie czyni różnicę ;-) no i był 1/2 R32 czyli 1.6 :-)... ale to już historia.
U mnie się nie kuje, bo po prostu nie ma potrzebymgtan pisze:Przy jakich mocach się kuje silnik w R32 mowa oczywiście 6cylindrówce:)
Wiem, że jest takie przekonanie, a czasem potrzeba. Jednak parametry pracy tego silnika nie wskazują na konieczność zakucia.
Czasy są podane gdzieś w temacie.Na pewno lepsze niż podałeś.mgtan pisze:setka po 3,8-4,1?
była taki na allegro wystawiony ale to nie ten, tamten miał 400km z hakiem i był robiony w DE.mgtan pisze:oo to ciekawe... może zbierzność koloru itp. albo co bardziej pewne to moja stara głowa zawodzi
Przy większych W R32 innego silnia niż 6 cylindrowego nie ma.mgtan pisze:Przy jakich mocach się kuje silnik w R32 mowa oczywiście 6cylindrówce:)
www.proturbo.com.pl
no tak masz rację Daniel1d... R32 a nie R wic nic innego niż 6 cylindrów
tak czy siak... to obecna Rka jest przepiękna, duuużo ciekawsza niż VI R , ale tez bardzije cywilna, pomarańczowo czerwone felgi w R20 były jebno-oczne i widoczne z daleka
Tak czy siak będe wiedział jakiej Rki się obawiać, bo przy poprzedniej R"20" jeszcze spałem spokojnie,
z tą juz nie jest tak wesoło i szans nie mam , aczkolwiek dostać baty od 555 KM to juz nie wstyd
p.s. jakies mody jeszcze chcesz robić?
tak czy siak... to obecna Rka jest przepiękna, duuużo ciekawsza niż VI R , ale tez bardzije cywilna, pomarańczowo czerwone felgi w R20 były jebno-oczne i widoczne z daleka
Tak czy siak będe wiedział jakiej Rki się obawiać, bo przy poprzedniej R"20" jeszcze spałem spokojnie,
z tą juz nie jest tak wesoło i szans nie mam , aczkolwiek dostać baty od 555 KM to juz nie wstyd
p.s. jakies mody jeszcze chcesz robić?
2 pomysły na grzebnięcie w silniku, jak dadzą trochę mocy to będzie radośćmgtan pisze:p.s. jakies mody jeszcze chcesz robić?
Kilka poprawek w zawiasie (poliuretany, jakieś sway bary) i kilka w wygodzie (pilocik tu, kamerka tam). W sumie podłubie się coś jeszcze
To czym Ty jeździsz, że 360 kunia Ci nie straszne?mgtan pisze:przy poprzedniej R"20" jeszcze spałem spokojnie
Też mnie to zaciekawiło..zlos pisze:To czym Ty jeździsz, że 360 kunia Ci nie straszne?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
tylko Evelina "troszkę" zmodyfikowana...
a jakie zabiegi planujesz w motorze?
a jakie zabiegi planujesz w motorze?