centalny zamek (sterownik)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Witam chcialbym zakupic sterownik centralnego zamka do swojego mk III. Na Aledrogo jest tego mnostwo a chcialbym zeby to nie byla jakas tandeta dlatego zwracam sie z prosba o udzielenie mi porad na co zwracac uwage przy zakupie takiego sprzetu? z góry dzieki za podpowiedzi a i mozecie tez wysylac linki ze sterownikami jakie polecacie zalezy mi na tym zeby mozna do niego podlaczyc modul komfortu (domykanie szyb i szyberdachu) a i zeby kluczyk byl scyzoryk
ja polecam fabryczny, plus jakieś zdalne sterowanie. moduł komfortu jest.
MK3 ADZ->AGU
-
- Mały gagatek
http://www.allegro.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
zdalne sterowanie osobno, bo fabrycznie nie było.
zdalne sterowanie osobno, bo fabrycznie nie było.
MK3 ADZ->AGU
-
- Mały gagatek
- Paweł Marek
- V.I.P.
Krzychu_ManUtd, pierwsze pytanie czy masz zamek centralny fabryczny czy nie masz nic
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Re: centalny zamek (sterownik)
wiesz, założyłem że jeśli napisał że chce kupić "centralny zamek" to nie ma nic u siebiePaweł Marek pisze:Krzychu_ManUtd, pierwsze pytanie czy masz zamek centralny fabryczny czy nie masz nic
MK3 ADZ->AGU
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Krzychu_ManUtd, sterowanie jakie kupisz takie będzie...na allegro wszystkie centralki to jedno i to samo...różnią się pilotami i czasami funkcjami. Jakieś droższe centralki (markowe) z alarmami mogą się różnić jakością wykonania...tańsze to wszystko jedno które kupisz, aby funkcje Ci pasowały i piloty. Chcesz scyzoryki - nie licz na to że się nie rozlecą po tygodniu. Poza tym podobnych tematów jest chyba wystarczająca ilość na forum...
ssarna1, jednak napisał "sterownik centralnego zamka"
ssarna1, jednak napisał "sterownik centralnego zamka"
-
- Mały gagatek
szukalem na forum i nie moglem nic konkretnego znalezc mi chodzi tylko o sterownik bo centralny mam chodzi mi o to aby chodzil z pilota
-
- Mały gagatek
- Paweł Marek
- V.I.P.
Tak wszystkie są wystarczająco dobre. Ale po pierwsze nie polecam ci scyzoryka bo zwykle sa nietrwałe , ale to już rzecz gustu, i musi mieć opcję komfotu w opisach aukcji może to być określane też jako funkcja domykania szyb. A co do opisów montażu to już nie szukałeś bo na forum takich tematów jest mnóstwo. Wybierz sobie więc coś konkretnego kierując sie głównie wyglądem pilotów i tym żeby była ta funkcja komfort. Wpisuj w okienko na dole "montaż sterownika centralnego zamka Mk3" wszystkiego się dowiesz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.