Lusterko z Golfa IV a Lusterko z Golfa V
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam.
Mam pytanie do znawców tematu- czy samo lusterko z mogaczem (ucho, zabudowa ze szkłem) z Golfa V które mocuje się do drzwi, pasowałoby do adaptera z lusterka z Golfa IV? Pytam ponieważ chciałbym w moim Golfie IV lusterka z migaczami najlepiej a'la oryginały.
Mam pytanie do znawców tematu- czy samo lusterko z mogaczem (ucho, zabudowa ze szkłem) z Golfa V które mocuje się do drzwi, pasowałoby do adaptera z lusterka z Golfa IV? Pytam ponieważ chciałbym w moim Golfie IV lusterka z migaczami najlepiej a'la oryginały.
==============
GG - 2741527
Skype - djchopin
GG - 2741527
Skype - djchopin
http://www.sklep.autolus.pl/index.php?c=0&p=386" onclick="window.open(this.href);return false; pytasz o coś takiego
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Własnie takich lusterek szukam ale niestety nigdzie takich nie ma. Dlatego zastanawialem sie czy na adaptery pasujace do Golfa pasuja moze zabudowy lusterek np. z Passata B5FL lub golfa V ktory migacze w lusterkach posiadal a wygladaja praktycznie tak samo.
==============
GG - 2741527
Skype - djchopin
GG - 2741527
Skype - djchopin
Na forum widziałem , jak ktoś do swoich lusterek ORI z MK IV montował kierunki może lepiej w tym kierunku iść - kupić kierunki z MK V i zaadoptować do MK IV
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Czy ktoś coś takiego już robił? Może jakiś manual? No i pytanie podstawowe- czy kierunki z MKV da sie w ogole wmonować w obudowe lusterka z MKIV?
==============
GG - 2741527
Skype - djchopin
GG - 2741527
Skype - djchopin
-
- ->|<-
djchopin Ktoś na forum zamontował z G5 do G4 lusterka ale podobno nie mała rzeźba do zrobienia.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
No właśnie tego się obawiam- niby podobne ale nie wiem czy jednak gabarytowo to samo aby migacz z MK5 wpasowac w lusterko z MK4
==============
GG - 2741527
Skype - djchopin
GG - 2741527
Skype - djchopin
-
- ->|<-
Ja napisałem o całych lusterkach z G5 zamontowanych na uchwyt G4. A dorobić sam migacz na pewno się da ale trochę się napocisz.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
nie da się - jedyna opcja - zakup lusterek a'la golf 5iigAlisArr pisze:Ja napisałem o całych lusterkach z G5 zamontowanych na uchwyt G4
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
U mnie temat rozwiązałem w ten sposób, że mam znajomego który mając dystanse z MK4 i lusterka z Passata B5FL vel MK5) przerobił mi wszystko by osiągnąć cel jaki chciałem. Do tego dodatkowo dorzucił mi diody w migacze bo w oryginały powiedzmy sobie szczerze, świecą kiepsko bardzo.
Efekt jak na zdjęciu.
Efekt jak na zdjęciu.
==============
GG - 2741527
Skype - djchopin
GG - 2741527
Skype - djchopin
Dorwałem lusterka z Passata B5 fl, ale nadal kolega Djchopin nie odpisuje jak dokonał tej modyfikacji
Lusterko ciut więsze gabaretowo w miejscu zagięcia (zawiasa), moim zdaniem jedyne wyjście to zaokrąglić trójkąt, aby pasował pod MKIV.
Ktoś już coś wymyślił w tym temacie
Lusterko ciut więsze gabaretowo w miejscu zagięcia (zawiasa), moim zdaniem jedyne wyjście to zaokrąglić trójkąt, aby pasował pod MKIV.
Ktoś już coś wymyślił w tym temacie