witam ostatnio gdy zapalilem samochod silnik na chwile wszedl na wysokie obroty.
gdy ruszulem okazalo sie ze brakuje mocy.
po podpieciu vaga wyswietlil sie blad 17945 a cisnienie turbiny pokazalo tylko 1600 a normalnie mialem ok 2200
prosze o pomoc
cisnienie turbiny
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Łuki_79
- Forum Master
- Lokalizacja: *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡__|̲̲̲͡͡͡▫ ̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡__ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* wieś w POS
cisnienie turbiny
Błąd związany z zaworem N109 - wykręć i wyczyść dziada w benzynie ekstrakcyjnej na początekwikus666 pisze:blad 17945
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=287769" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
cisnienie turbiny
witam. Mam taki sam problem, tylko,że ja mam golfa sdi.Całkowity spadek mocy oraz podczas odpalania auta,gdy się rozgrzeje do temp. min 70 stopni, auto wskakuje na wysokie obroty na jakieś 3 sek a silnik mało nie wyskoczy spod maski. Wymieniłem zawór n109 i dalej bez zmian. Każdy mechanik ma karze wymieniać inną część wiec proszę o pomoc bo idzie osiwieć przez te auto.Muszę codziennie dojeżdzać spory kawałek do pracy wiec HELP bo nie chcę być za wcześnie dziadkiem.