Siema
Powie mi ktoś jak mam wyjąć z tłoczka ten gwint i resztę betów żeby przełożyć do nowego tłoka?
Jak rozebrać tłoczek tylnego zacisku?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
Ta blaszka w kolo jest chyba sprężystym zabezpieczeniem tyc"betów"heh nie mialem okazji rozbierac jeszcze tego ale moze kiedy kto wie
-
- Ma gadane
jeśli chcieli byście zabezpieczyć swój majątek polecam takie zabezpieczenie ;]
najpierw wykręciłem tą mosiężną nakrętkę ale *#cenzura#* to dało skończyło się na tym ze całą ta blachę powyginałem wtedy jakoś wyszły bebechy a sama blacha przylega tak do ścianek ze nie wiem czy da radę to jakoś wyjąć
ale może po wykręceniu tej nakrętki i za pomocą jakiegoś ściągacza da się to wyjąć, mi się nie udało nie niszcząc wszystkiego
najpierw wykręciłem tą mosiężną nakrętkę ale *#cenzura#* to dało skończyło się na tym ze całą ta blachę powyginałem wtedy jakoś wyszły bebechy a sama blacha przylega tak do ścianek ze nie wiem czy da radę to jakoś wyjąć
ale może po wykręceniu tej nakrętki i za pomocą jakiegoś ściągacza da się to wyjąć, mi się nie udało nie niszcząc wszystkiego