![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: G0 Karcio
DukeNukemPL pisze:uksz, Super , super V-ka ! pogratulować ! , kolega pisał cos o g40miałem okazję posmigac
ok 700 kg i kompresor niewiem jaki tam jest moment ale wciskało w fotel !
polecam . Widziałem gdzie w PL 200+ w g40
Ciekawe czy nie wpędzisz się w większe problemy z tym sprzęgłem, i nie będziesz musiał jeszcze kilka razy wyciągać skrzyni bo sprzęgła od niego często trzeba dawać do poprawki..Lepiej kup jakieś używane sprzęgło od R32 i nabił nową tarczę i będziesz śmigać.uksz pisze:Czekamy na sprzęgło od Radzikowskiego
No to teraz dałeś mi do myślenia.daniel1d pisze:Ciekawe czy nie wpędzisz się w większe problemy z tym sprzęgłem, i nie będziesz musiał jeszcze kilka razy wyciągać skrzyni bo sprzęgła od niego często trzeba dawać do poprawki..Lepiej kup jakieś używane sprzęgło od R32 i nabił nową tarczę i będziesz śmigać.uksz pisze:Czekamy na sprzęgło od Radzikowskiego
Teraz mam docisk od 2.8 z dwiema sprężynami, dwumas od r32 i tarcza też seryjna od r32.uksz pisze:I co teraz masz włożone u siebie?
W ProTurbo.uksz pisze:A kto Ci robił docisk?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości