MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MK4 Variant 1,9 TDI by Show - 1 str. PORSCHE 8,5J 205/40/18
Jeśli ktoś jest zainteresowany poważnie zakupem mojego auta to proszę o kontakt
Cena w całości jaka mnie interesuje (felgi lato + zima), radio DVD itp to 20.000 zł
Samochód będzie prawdopodobnie do sprzedania w maju/czerwcu
Z ceny nie zejdę ani 1 zł.
Jeśli nie bedzie chętnych na samochód w całości to pojawi się info o wyprzedazy gratów.
Schemat taki jak zawsze -> Twoje stare graty za moje + dopłata.
Przyczyna sprzedaży?
Mocna benzyna
Cena w całości jaka mnie interesuje (felgi lato + zima), radio DVD itp to 20.000 zł
Samochód będzie prawdopodobnie do sprzedania w maju/czerwcu
Z ceny nie zejdę ani 1 zł.
Jeśli nie bedzie chętnych na samochód w całości to pojawi się info o wyprzedazy gratów.
Schemat taki jak zawsze -> Twoje stare graty za moje + dopłata.
Przyczyna sprzedaży?
Mocna benzyna
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
truckman, no nie wiem czy 16 tys. to tak duzo jak na auto z takim wypasem i wyglądem, tym bardziej po swiezo robionym turbo.
20 tys. to jest cena z felgami letnimi.
16 tys. to cena bez letnich felg
15 tys. oddam auto bez felg i radia DVD
20 tys. to jest cena z felgami letnimi.
16 tys. to cena bez letnich felg
15 tys. oddam auto bez felg i radia DVD
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Póki co zamykam, ten temat to kpina, 3/4 tematu to śmieci. MAM DOSYĆ CO CHWILĘ W TYM TEMACIE PISAĆ ABY NIE SPAMOWAĆ - showtime, sam prowokujesz SPAM u siebie w temacie. Wyjaśnienia i zażalenia na PW.
showtime, masz czas na przemyślenie co i jak. Temat jest w zaawansowanych pośród rodzynów. Te śmieci jakoś tu nie pasują, spokojnie mogliście przenieść tą dyskusję do kącika mkIV albo PW.
EDIT: temat odblokowany i poczyszczone ostatnie smuty związane ze sprzedażą.
Każdy post nie związany z tematem będzie nagradzany warnem a później odpoczynkiem od forum. Jeśli chcecie coś z auta Szoła pisać z nim na PW. Dyskusje typu dlaczego Honda a nie BMW przenieście do pogawędek. Dyskusje niezwiązane z autem na PW albo do pogawędek.
Prośba do samego właściciela, showtime, nie prowokuj
showtime, masz czas na przemyślenie co i jak. Temat jest w zaawansowanych pośród rodzynów. Te śmieci jakoś tu nie pasują, spokojnie mogliście przenieść tą dyskusję do kącika mkIV albo PW.
EDIT: temat odblokowany i poczyszczone ostatnie smuty związane ze sprzedażą.
Każdy post nie związany z tematem będzie nagradzany warnem a później odpoczynkiem od forum. Jeśli chcecie coś z auta Szoła pisać z nim na PW. Dyskusje typu dlaczego Honda a nie BMW przenieście do pogawędek. Dyskusje niezwiązane z autem na PW albo do pogawędek.
Prośba do samego właściciela, showtime, nie prowokuj
Piękne auto ! Kwintesencja smaku hehe
MóJ GoLFiK
ZAPRASZAM NA ZAKUPY : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20870632" onclick="window.open(this.href);return false;
ZAPRASZAM NA ZAKUPY : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20870632" onclick="window.open(this.href);return false;
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Popieram kolegę, naprawdę dobrze zrobione auto, felga robi wrażenie ! I ten kolor !! Pozazdrościć projektuKrzyssiek pisze:Piękne auto ! Kwintesencja smaku hehe
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Po regeneracji turbo auto praktycznie nie pije w ogóle oleju, EGR nie pluje. Także opłacało się. Nie widać różnicy w dmuchaniu bar ale zrobilo sie estetycznie i sucho pod maską. Dzisiaj pora na wymianę napinacza i rolki oraz paska wieloklinowego. W poniedziałek muszę jeszcze wymienic oslone gumową lewego przegubu od storny skrzyni, bo nie wiedziec czemu, ale się jej pękło
Powoli zaczynam przygotowywać się do wyjazdu do Rothenburga. Jakieś tam większe prania, porządki i mysle tez nad małą polerką jak pogoda pozwoli
Powoli zaczynam przygotowywać się do wyjazdu do Rothenburga. Jakieś tam większe prania, porządki i mysle tez nad małą polerką jak pogoda pozwoli
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
showtime, widzę że te same rzeczy robimy w aucie ostatnio też turbo wymieniałem zaraz po Tobie a 2 dni temu wymieniałem właśnie napinacz i pasek wieloklinowy, Pasek kupiłem gates'a za 90zł a napinacz INA za 240zł i jest rewelacja stary napinacz się skrzywił i były dziwne stuki pod maską i niezły pisk bo pasek już swoje przeszedł także taki zestawik Ci polecam jak kupiłem
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ad4m3k, a widzisz a ja wziąłem napinacz z rolką RUVILLE'a i pasek ContiTecha
Dzisiaj składamy, bo dźwięk dobiegający spod maski brzmi jakby sie silnik rozpadał
Dzisiaj składamy, bo dźwięk dobiegający spod maski brzmi jakby sie silnik rozpadał
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
We wtorek powinna dojsc oslona silnika, ktorej nie mialem od dawna oraz oslona na akumulator wraz z gniazdem bezpiecznikow, ktore bedzie pasowac do tej oslony. Przed montazem mycie i picowanie calego silnika i autka i jazda na Niemcy
---
EDIT:
Osłona silnika już założona - silnik poskladany
Jutro jeszcze przekladka gniazda bezpiecznikow na to pasujące do oslony aku i silnik w miare gotowy na wyjazd
---
EDIT:
Dotarły osłony aku
---
EDIT:
Osłona silnika już założona - silnik poskladany
Jutro jeszcze przekladka gniazda bezpiecznikow na to pasujące do oslony aku i silnik w miare gotowy na wyjazd
---
EDIT:
Dotarły osłony aku
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ten kabel do wzmaka to byś sobie puścił z filtrem powietrza a nie tak środkiem
No i korki R8
No i korki R8
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
taki wypucowany że aż żal jechać
udanego wyjazdu
udanego wyjazdu
Po co tak sie spuszczac nad zwykla komora w tdi
no i jeszcze w oplot czarny gololo_golf pisze:Ten kabel do wzmaka to byś sobie puścił z filtrem powietrza a nie tak środkiem