Kolorowa okleina na lusterkach golf mk3
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam mam mały plan co do mojego golfika i na początku chciałbym wykorzystać kolorową, tuningową okleinę na lusterkach. Nie jestem pewny efektu a nie chce podejmować pochopnie decyzji, więc jakbyście mieli jakieś fotki ze zrobionymi lusterkami w ten sposób u siebie to prosiłbym. A jak nie to powiedzcie co wy na to - mój golfik czarny, 3 drzwiowy.
plastiki, plastiki hehe no jak na szkła ewentualnie jeszcze myślałem o tylnej lotce, znaczku i o hokeju z przodu co wy na to ?
ale to jaka folia?? stickerbomb w arkuszu?? jak tak to jestem na nie
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
dokładnie tak myślałem właśnie o stickerbomb. Czemu nie i jakie pomysły z twojej strony ? Nie chce wiochy
Zrób jak ci się podoba i nie słuchaj ludzi, wielokrotnie powtarzam to samo. Auto jest twoje, nie kogoś i tobie ma się podobać. Moim zdaniem najlepiej jest mieć lusterka w kolor auta i to wszystko.
no właśnie też mi powoli to z głowy wychodzi ale lotkę lub hokej przedni chciałbym właśnie w sticekrbomb
-
- Nowicjusz
Widzę, że kolego ma taki sam pomysł jak ja;) lewe lusterko, hokej i myślałem o baku, zawsze to można zdjąć jak źle wyjdzie, ale zastawia mnie od jakiegoś czasu czy ma plastikowe lustro w strukturze się przyklei ta folia. mam nawet takie zdjęcie jak by ktoś chciał zobaczyć
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Nie odklei się na pewno. Co do fotki duzo mi odslonila i calkiem przyjemnie to wyglada. Jak zrobisz to wrzuc fotki, bede wdziewczny.