![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
Troche mnie słońce przypaliło
![los2 :los2:](./images/smilies/los2.gif)
Dzięki majek i reszta ekipy z bielska za fantastyczna imprezęmajekMK2 pisze:byłem i było ekstra kolejny raz udany zlocik pogoda dopisała
Eneralgruszkos pisze:Showtime i kolegi z srebrnego mk3
mk1 czerwona ? na GWE ? na bbs ?zorro74 pisze:maniek ta czerwona mk1 co poszła jak grom mnie załamała,byłem w szoku jak mozna tak szybko odejsc na kretej drodze,ciekawe co tam miał za silnik,pozdro których poznałem oraz dla Rydza za bana heheheheh,t3 dała rade,myslałem ze dojade ostatni ale co niektórych wyprzedziłem![]()
![]()
wlasnie nie tamta była na niemieckich blachach,i ładnie zglebiona,czrwona chrom zderzaki i fele chyba 14 TH ,co do felg moge sie mylic bo pisze co widzialem z busa jadacego 4 auta za nia,szukam jakiejs info o niej,i co miała pod maskaAdrian1989 pisze:tak,chodzi mu napewno o auto stefanai udowodnil ze mk1 na17' moze byc ladnie spasowane
o kolego masz widze tego golfa mk1 na fotce,masz może jego z tyłu,i moze wiesz jakies info o nim,jaki silnik?dansob87 pisze:zdjęcia ode mnie![]()
https://picasaweb.google.com/1078124928 ... yZnx6dGCCg" onclick="window.open(this.href);return false;
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości