też mi się coś tak wydajeBroda6666 pisze:air ride??
będzie malina
Moderator: G0 Karcio
też mi się coś tak wydajeBroda6666 pisze:air ride??
Spina bude, golf się rozłazi ze starościPOOREK pisze:niebieski wąż powinien wszystko wyjaśnić
sam jesteś linkakalbi_vw pisze:Hmmm po mojemu to jakaś linka w oplocie + lewarek = swap, dobrze kojarzę ?
niestety, nie będzie po prostu nie dodałem wszystkich fotmichalqqr pisze:też mi się coś tak wydajeBroda6666 pisze:air ride??
będzie malina
z tego co mówił to na Nysę na pewno bedzie gonił tylko jedną sztukę, bo słaby temat jazdy z lawetą tyle km niech może Hors się wypowie, ale preferowałbym żeby pojechał jednak żółtkiem vel. Follow Me miałby kto kolumnę przez Polskę poprowadzić, a cytując Krzyla: "Niebieski jest już znany"Adrian1989 pisze:zabieraj kolege na nyse;) ale podejrzewam ze hors jest zdolny zeby obiema deskorolkami pojechac ?
w piątek byliśmy, zdąrzyliśmy jednak ustalić że pracowałeś, dlatego nie zatruwaliśmy kapiszonakalbi_vw pisze:Oooo jak to kiedy to .... ? ;p
Bo mi żadna menda z was nie powiedziałaHors pisze::Kalbi w Twoim mieście taka biba, a Ty przegapiłeś...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości