Worthersee Tour 2012 - str 4 wybraliśmy już hotel !!
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
już na nas czekają . . .
http://www.pmischkulnig.com/Mischkulnig/WebCam.html" onclick="window.open(this.href);return false;
8 . . .
http://www.pmischkulnig.com/Mischkulnig/WebCam.html" onclick="window.open(this.href);return false;
8 . . .
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
za tydzień o tej porze....
powinniśmy być już na miejscu
Ty sie panie szykuj bo zagranica jedziesz....KonradzikIV pisze:za tydzień o tej porze....
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
majty, stoo euro i jestem gotowygluszcz pisze: Ty sie panie szykuj bo zagranica jedziesz....
co Ty tam na miesiąc wyjeżdżasz ?KonradzikIV pisze:majty, stoo euro i jestem gotowy
ja kupiłem już cytrynę do herbaty - ale do czasu wyjazdu wyjazdu może się upłynnić
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Pierwsze zakupy zakupilem zasilacz pod 220 do lodoweczki sam
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
ja chyba odpuszcze jazde golfem bo z tego co czytam jak sie załapie na kontrolę to ładnie można dostac E mandatów za np air :/ a jechac tyle km i jeździć koza to tez bez sensu, trzeba motac jakis dupowozik chyba
cytaty z vwzone
cytaty z vwzone
za airride mozna bez problemu skonczyc jezdzenie. potwierdzone sytuacje z ubiegłego roku kiedy to raz zabrali tablice znajomemu i trzy mandaty na kwote jakos około 500 euro kazdy tylko dlatego,ze jeden w tej grupie byl policjantem i jakos dogadal sie z austriakiem. tak samo za "dziwne" dystanse czy mocowanie kół na 4 zamiast 5 śrubach.
jednym słowem, uwazajcie, zebyscie mogli dobrze wspominac wyjazd!
ja nie opuszczalem auta nigdzie i nie jezdzilem nisko, nie trafilem na żadna kontrole. wiec mialem szczescie. znajomi z francji mówili, ze policja wiedziala w jakich krajach air jest legalny i ich złapali całą grupą i każdego trzepali. ze jeden był z policji to dogadal sie ze na drugi dzien wyjadą z austrii (akurat serio odjezdzali, ale mandaty poleciały tak jak pisalem). znajomemu z niemiec sprawdzili czy auto max posadzone jest bezpiecznie do jazdy, a ze nie mial ogranicznikow to zabrali tablice. rozmawialem z nim z godzine po kontroli. VWroza od nas tu mial kontrole rok temu, zabrali go na stacje na badanie, a ze dobrze gadal po niemiecku i ukryl manomentry i nie polozyl auta do konca to uszedl cało.
mysle,ze podstawa do przedumac jakies sensowne ograniczniki jesli auto siada ci tak mocno, ze nie idzie jechac/trze cos i widac, ze tak sie nie da jechac.
co do kontroli to moga zatrzymac i za wariowanie, i za nic. grupe z holandii zatrzymali, ze niby przekroczyli prednosc o doslownie pare km i wszystkim po mandacie dali. tez potwierdzone info
5 dni, wyjeżdżam po Kulona i Radasa i lecimy
A te air-ride... e tam. Się nie przejmujcie, damy radę
A te air-ride... e tam. Się nie przejmujcie, damy radę
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
To sporadyczne przypadki ,choć mogą się zdarzyć i kosztują słono.Byłem tam dwa razy i widzę że z roku na rok aut na powietrzu przybywa...Jeśli nie palisz gumy,głupa na drodze,nie jeździsz bez tablicy to nikłe są szanse na kontrolę.noname_conek pisze:ja chyba odpuszcze jazde golfem bo z tego co czytam jak sie załapie na kontrolę to ładnie można dostac E mandatów za np air :/ a jechac tyle km i jeździć koza to tez bez sensu, trzeba motac jakis dupowozik chyba
cytaty z vwzone
Dobrego masz tego złotego paszczura i warto by go pokazać
Tak nawiasem mówiąc ,to wiele osób chyba nie zdaje sobie do końca sprawy, ile ryzykuje jeżdżąc na -częściach bez dopuszczenia do ruchu- , nie mówię o przeglądach, kontrolach w Pl ,tylko w momencie gdy coś się stanie każdy bystry i cwany prawnik wykorzysta to
ja OK ale . . .zlos pisze:wyjeżdżam po Kulona i Radasa i lecimy
Radas podobno oparł się o szpital ale nie wiem co i jak - nie odbierał telefonu jak dzwoniłem po czy dostałem sms-a że "szpital" po paru dniach napisał mi że się odezwie jak wypuszczą go "może" w piątek . . .
PL
PL
pamiętajmy też o limitach przewozu alkoholu
napoje spirytusowe − 10 litrów
wino alkoholizowane (porto, sherry) − 20 litrów
wino − 90 litrów (z czego wino musujące − maks. 60 litrów)
piwo − 110 litrów
napoje spirytusowe − 10 litrów
wino alkoholizowane (porto, sherry) − 20 litrów
wino − 90 litrów (z czego wino musujące − maks. 60 litrów)
piwo − 110 litrów
PL
PL
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
dupowóz już nagrany w tym roku jednak jadę rekreacyjnie ps. jedziemy łoplem hehe
noname_conek pisze:ps. jedziemy łoplem hehe
będzie dobrze ale jedziesz ostatni
Rybak my z 3 city wylatujemy około 17 i mam nadzieje że pod granicą w Kołbaskowie będziemy na 21:30 - 22:00 jak coś to dołączasz do nas ??
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
Na shellu już się kręcą dobre auta
Trzeba brać czapki i rękawice
http://www.meteoprog.pl/pl/review/VeldenamWorthersee/" onclick="window.open(this.href);return false;
albo dobrze się zakonserwować
Kawaler mi tu nawalił i chyba do Cieszyna na stopa będę musiał iść
Trzeba brać czapki i rękawice
http://www.meteoprog.pl/pl/review/VeldenamWorthersee/" onclick="window.open(this.href);return false;
albo dobrze się zakonserwować
Kawaler mi tu nawalił i chyba do Cieszyna na stopa będę musiał iść