Tu mnie uspokoiłeś trochę.Łuki pisze:ja bym tam z radiem sie sam nie bawił, jeśli to jest zimny lut, albo rozlutowane RCA to sksują Cie koło 30 no góra 50 jeśli sa rzeźnikami i zdziercami
[DIY] Bagażnik skończony(Audio się robi powoli)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Ja najpierw przykleiłem obudowę twwetera do słupka, potem akcja z żywicą i matą szklaną, potem szpachla, docieranie i tapicerowanie. W poprzedniej części tematu coś o tym pisałem chyba.scuzzy pisze:jak się w ten sposób montuje głośniki w słupki?
Jak dla mnie gra dobrze. Jest szybki, nie gubi się za bardzo przy szybkim i różnorodnym basie(oczywiście jak na tą klasę cenową). Potrafi nawet nieźle kopnąć, ale napewno nie jest to głośnik do masowania pleców.Łuki pisze:nie zauważyłem fotek z subem
i jak on gra ? tak jak sie spodziewałeś ?
Jestem bardzo zadowolony.
Chciałbym posłuchać tego Twojego Intertechnika i zobaczyć jak on gra, bo napewno jest lepszy od PHD.
SpokoŁuki pisze:sory, ale nie zauważyłem tego pytania o dane głośnika
Już załatwiłem od sprzedawcy.
Napewno będzie to zmiana na lepszeŁuki pisze:PS
ja czekam na BR
jak sie zmieści, to mała zamiana będzie
Kiedyś musimy się ustawić na odsłuch
Troszkę miejsca tam jest. Pomęcz swoją kobietę. Może Beetle'a pozwoli Ci zabudować.Kiler pisze:Miodzio ... Mi już nie będzie dane robić zabudowy w mk3... BTW - duży jest bagażnik w Beetle'u ...?
Jak usłyszy miły basik to juz nie wyjmie suba z bagażnika.
Moja teraz ciągle chce jeżdzić moim autem hehe.
Ostatnio zmieniony pt lut 09, 2007 22:53 przez Kubus20, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Jak posłuchasz brzmienia nowej skrzynki ot napisz jak się sprawuje.Łuki pisze:skrzynia wczoraj przyjechała do 3miasta i czeka na mnie w Redzie
Wiadomo, że Carpower Hi-Endowym wzmakiem nie jest i nie oczkuje od niego wielkiej muzykalności.Łuki pisze:ten Carpower daje sobie z nim rade ?
Ale z tego z czego powinien się wywiązywać, czyli z deklarowanej mocy i niskich zniekształceń i szumów, wywiązuje się znakomicie.
Z moich odczuć robi z tym PHD co chce i nie słychać jakihś niedostatków mocy.
Tylko, że moje odczucia są mało miarodajne, ponieważ we wzmakach jestem mało osłuchany
Właściwie to wogóle jestem mało osłuchany
Ostatnio zmieniony czw paź 05, 2006 10:36 przez Kubus20, łącznie zmieniany 1 raz.
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
sorki ze sie tu wpycham ale nie oplaca sie zakladac nowego tematu...
Mam do kupienia radyjko bardzo podobne do tego http://www.allegro.pl/item121834365_bla ... cena_.html
tylko ze jest chyba model wyzsze bo lepiej troche ten wyswietlacz wyglada i ma jeden minus mianowicie odtwarza MD wiem ze mozna dokupic mini ISO do wzmaka i do zmieniarki...
ile moge dac za takie radyjko maksymalnie? W miare dobrze do zagra?
Mam do kupienia radyjko bardzo podobne do tego http://www.allegro.pl/item121834365_bla ... cena_.html
tylko ze jest chyba model wyzsze bo lepiej troche ten wyswietlacz wyglada i ma jeden minus mianowicie odtwarza MD wiem ze mozna dokupic mini ISO do wzmaka i do zmieniarki...
ile moge dac za takie radyjko maksymalnie? W miare dobrze do zagra?
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Wiem, wiem ciągnie się to w nieskończonośćŁuki pisze:a na kiedy planujesz całkowity koniec prac ?
późna jesień ?
Chyba zmienię nazwę tematu na "Moje wiecznie nieskończone granie"
Z podstawowych rzeczy(czyli żeby grało jak trzeba) został mi do zrobienia prawy słupek.
Z dupereli, które warto byłoby zrobić to:
- Zabudowa w bagażniku(bo narazie bajzel)
- poprawka dystansu w przednich drzwiach
- pociągnięcie porządnych kabli głosnikowych(które leżą w bagazniku i ciągle czekają)
Poza tym w głowie wciąż nowe koncepcje takie jak skrzynka z laminatu wpasowana w boczek, żeby miejsce zaoszczędzić w bagażniku, czy zupełnie inne panele w drzwi(takie mniej skomplikowane, żeby można było je bardzo łatwo i jeszcze stabilniej połączyć z dystansem)
Wszystko jak zwkle zależy od chęci, czasu i hajsu niestety.
A co chcesz zobaczyć. Foty mogę zrobić praktycznie zawszeŁuki pisze:jakieś nowe fotki masz ?
No więc czekam na opis wrażen z odsłuchu.Łuki pisze:krzynia jest bez portów więc najpierw sprawdze czy w ogóle pasuje mi do bagażnika, a jeśli tak... to....