![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
truski8 pisze:Siemka........ pytanko kiedy i o której jest zbiórka z Wałbrzycha lub Świdnicy ................ może uda mi się przylecieć na dłuższy weekend to bym też zawitał (chociaż raz na jakimś zlocie
)
Pozdro
truski8 pisze:Siemka........ pytanko kiedy i o której jest zbiórka z Wałbrzycha lub Świdnicy ................ może uda mi się przylecieć na dłuższy weekend to bym też zawitał (chociaż raz na jakimś zlocie
)
Pozdro
pewnie na kopcu się zbiorą, monitoruj dział Grupy Śląskelmuerto2008 pisze:Kiedy i gdzie zbierają się ludzie z okolic Tarnowskich Gór na wyjazd?
Ja jadę i kumpel polowka 1,0 benzyna ^^ ale jedziemy wcześnie rano...solq91 pisze:O to super:D obawiałem się że przyjade koło 16 i już nie wjade:) Jezdzie ktoś może w sobote z okolic Bielska?
Jak najbardziej , brama otwarta do 22.00matipl6600 pisze: w piątek wieczorem można przyjeżdżać??
Będą do kupienia u majster heniek ilość ograniczona .matipl6600 pisze:a te piękne smycze
Niepiotrek2586 pisze: To zwiazdówką się takiej nie dostaje?
Do kupienia u majster heniekpiotrek2586 pisze:Też bym taką chciał
jest dużo więcej niż w roku ubiegłymszawełło pisze:Będą do kupienia u majster heniek ilość ograniczona .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości