chyba wykopał może i mi wykopie? kanał super sprawaszawełło pisze: wybudował sobie kanał
Monster Garage c.d.
Monster Garage c.d.
...
Monster Garage c.d.
no no, widzę, że przyCzibAN pisze:przy autku Czibana do śniadania
, nie ma "sr...a po krzakach" tylko poważne fuchyCzibAN pisze: autku Czibana
- chudy14145
- Nowicjusz
Monster Garage c.d.
zamontowałem halogeny bo była brzydka pogoda i strasznie mi się nudziło jeszcze tylko w któryś dzień musze je podłączyć
Nie pomoże koni kupa, jak kierowca ...
- anulka1505
- Mały gagatek
- grześ226- kosmos
- szef wszystkich szefow!!!
- Kontakt:
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
Monster Garage c.d.
często gęsto potrzebne w zimie choć jak na razie nie było potrzeby ( odpukać w drzywo ) , ale komuś można pomóc
Uploaded with ImageShack.us
wczoraj przyszły , te z marketów to w d..ę można sobie wsadzić takie cienkie ( żyła miedzi )
Uploaded with ImageShack.us
wczoraj przyszły , te z marketów to w d..ę można sobie wsadzić takie cienkie ( żyła miedzi )
Monster Garage c.d.
https://picasaweb.google.com/1005282853 ... rNX90reyBA" onclick="window.open(this.href);return false;
link do wykonanej dzisiaj pracy nad prawym tylnym błotnikiem. W dniu dzisiejszym skończyłem aczkolwiek nie do końca lakierować tylny błotnik.Śladu po spawach już nie ma i jest polakierowany podkładem ale nie cały element gdyż pogoda się zachmurzyła,a nie chciałem ryzykować że spadnie deszcz i zniweczy cały plan. Po wyschnięciu podkładu widać jeszcze lekką różnicę w równości między nadkolem, a resztą błotnika. Oczywiście to jeszcze nie jest koniec pracy nad błotnikiem i wszystko zostanie wyrównane no i również zostanie pomalowany cały błotnik, a nie fragment. Krok po kroku, element po elemencie w ramach funduszu i wolnego czasu pomaluje całe auto no i z prac zdjęcia będę wrzucał tutaj.
link do wykonanej dzisiaj pracy nad prawym tylnym błotnikiem. W dniu dzisiejszym skończyłem aczkolwiek nie do końca lakierować tylny błotnik.Śladu po spawach już nie ma i jest polakierowany podkładem ale nie cały element gdyż pogoda się zachmurzyła,a nie chciałem ryzykować że spadnie deszcz i zniweczy cały plan. Po wyschnięciu podkładu widać jeszcze lekką różnicę w równości między nadkolem, a resztą błotnika. Oczywiście to jeszcze nie jest koniec pracy nad błotnikiem i wszystko zostanie wyrównane no i również zostanie pomalowany cały błotnik, a nie fragment. Krok po kroku, element po elemencie w ramach funduszu i wolnego czasu pomaluje całe auto no i z prac zdjęcia będę wrzucał tutaj.
Monster Garage c.d.
Jasz-czur, ten kocyk na kole może kogoś zainspirować
Ba.........................
- kojot
- Nowicjusz
- Kontakt:
Monster Garage c.d.
mały patent na obity rant dachu w golfie mkIV przy wymianie szyby ( uszczelka szyby z bmw 3 model e90koszt takiej uszczelki to około 10 euro tu nie wiem ile w polsce )pasuje bardzo ładnie ja obciołem orginalną przed wklejeniem dla pewności mało tego uszczelkę tą z bmw można przykleić do dachu ma orginalnie taśmę dwustronną małe pędzelkowe zapraweczki i wygląda to nieżle według mnie
jutro lampki przednie do wymiany to zrobie fotki
jutro lampki przednie do wymiany to zrobie fotki
http://www.auto-brandstetter.de/
- kojot
- Nowicjusz
- Kontakt: