Zestaw kluczy do 300 zl
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Regulamin forum
1. W dziale NARZĘDZIA obowiązuje Ogólny regulamin forum,tutaj piszemy tylko o narzędziach.O problemach technicznych w aucie,proszę pisać w dziale "Techniczne
2. Dział ten powstał w odpowiedzi na rosnącą liczbę tematów odnośnie wszelkiej maści narzędzi, przyrządów serwisowych, pomiarowych, oraz specjalistycznego wyposażenia warsztatowego.
Wypowiedzi użytkowników jak i nasz wkład pracy, stać się mają pomocne dla innych prosimy więc o rzeczowe podejście.
3. Pytania w formie tematów zakładamy używając prefixów, w danym temacie opisujemy i dyskutujemy wyłącznie na temat danego wątku
1) Polecany zestaw narzędzi -Piszemy jedynie o tym, jaki zestaw posiadamy i do czego on nam służy
2) Narzędzia specjalne – Tu opisujemy specyficzne rodzaje narzędzi, właśnie z wymiarowanie, opisem do czego konkretnie służy.
3) Pytania o narzędzia –Można tutaj zadawać pytania o narzędzie potrzebne do danej czynności
4. Narzędzia możemy oceniać ze względu na Jakość oraz Trwałość w skali 1-10,np. Trwałość 8/10 Jakość 3/10
bez zbędnej dyskusji typu ”badziew””do d….”. Posty z tego typu Epitetami zostaną usunięte, rajem dla spamerów miejsce to niestety nie będzie.
1. W dziale NARZĘDZIA obowiązuje Ogólny regulamin forum,tutaj piszemy tylko o narzędziach.O problemach technicznych w aucie,proszę pisać w dziale "Techniczne
2. Dział ten powstał w odpowiedzi na rosnącą liczbę tematów odnośnie wszelkiej maści narzędzi, przyrządów serwisowych, pomiarowych, oraz specjalistycznego wyposażenia warsztatowego.
Wypowiedzi użytkowników jak i nasz wkład pracy, stać się mają pomocne dla innych prosimy więc o rzeczowe podejście.
3. Pytania w formie tematów zakładamy używając prefixów, w danym temacie opisujemy i dyskutujemy wyłącznie na temat danego wątku
1) Polecany zestaw narzędzi -Piszemy jedynie o tym, jaki zestaw posiadamy i do czego on nam służy
2) Narzędzia specjalne – Tu opisujemy specyficzne rodzaje narzędzi, właśnie z wymiarowanie, opisem do czego konkretnie służy.
3) Pytania o narzędzia –Można tutaj zadawać pytania o narzędzie potrzebne do danej czynności
4. Narzędzia możemy oceniać ze względu na Jakość oraz Trwałość w skali 1-10,np. Trwałość 8/10 Jakość 3/10
bez zbędnej dyskusji typu ”badziew””do d….”. Posty z tego typu Epitetami zostaną usunięte, rajem dla spamerów miejsce to niestety nie będzie.
Zestaw kluczy do 300 zl
witam. chce sobie kupić jakiś zestaw kluczy takie żeby było większość kluczy w cenie do 300 zl
miałem okazje popracować troszkę takim http://allegro.pl/stanley-zestaw-75-pc- ... 34761.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i jest nawet fajny.
oglądałem tez zestawy covala, yato i proline i nawet wyglądają tak samo ale nie wiem jak się sprawdzają i jak jakość
a słyszał ktoś może o marce honiton?
podobno to jest ok (prawie identyczne jak nie identyczne zestawy sa od coivala i proline)
http://allegro.pl/zestaw-honiton-h4056- ... 24818.html" onclick="window.open(this.href);return false;
na wurtha mnie nie stać heh
miałem okazje popracować troszkę takim http://allegro.pl/stanley-zestaw-75-pc- ... 34761.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i jest nawet fajny.
oglądałem tez zestawy covala, yato i proline i nawet wyglądają tak samo ale nie wiem jak się sprawdzają i jak jakość
a słyszał ktoś może o marce honiton?
podobno to jest ok (prawie identyczne jak nie identyczne zestawy sa od coivala i proline)
http://allegro.pl/zestaw-honiton-h4056- ... 24818.html" onclick="window.open(this.href);return false;
na wurtha mnie nie stać heh
- Jing
- Użytkownik
- Auto: Audi A4
- Silnik: AVF
zestaw kluczy do 300 zl
Honitona posiadam juz od 4 lat, klucze zrobione konkretnie, STANLEY to takie troche marketowe klucze. Honitona kupowałem w tedy za 260 zł na allegro a te same klucze w Gliwicach na giełdzie wołali cos 350. Szczerze polecam Honitona.
Quattro - AVF
-
- Mały gagatek
zestaw kluczy do 300 zl
Stanley kiedyś miał renome. Ja używam innego zestawu od 4 lat i poza małą grzechotką którą udało mi się ukręcić nic sie nie dzieje. dobra jakość stali, nie gnie się jak plastelina. końcówki typu imbus i torx na prawde są wysokiej jakości, nie obrabiają się i kilka razy ratowały sytuacje.
1.VW golf mk II CL 1.3 B+G MH 3d 1987 - był
2.VW golf mk II CL 1.6 TD JR 3d 1989 - był
VW golf mk II GL 1.8 B RH 5d 1987 - jest
Sprzedam: kiere polo g40, licznik passat b3 VR6 MFA,licznik passat b3 MFA, pająk z MFA, lampka wew. dzielona - passat b3
2.VW golf mk II CL 1.6 TD JR 3d 1989 - był
VW golf mk II GL 1.8 B RH 5d 1987 - jest
Sprzedam: kiere polo g40, licznik passat b3 VR6 MFA,licznik passat b3 MFA, pająk z MFA, lampka wew. dzielona - passat b3
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
zestaw kluczy do 300 zl
Ja mogę powiedzieć, że nie polecam zestawów stanleya, w których grzechotkę przełącza się za pomocą małej dźwigienki w główce grzechotki - tutaj fotka: http://www.bazarek.pl/produkt/614924/ze ... -66el.html" onclick="window.open(this.href);return false; Praktycznie zawsze jest tak, że podczas pracy dźwignia się samoczynnie przestawia - po prostu jakaś wada mechanizmu - mam tak zarówno w małej, jak i dużej grzechotce.
Pracowałem też na zestawie stanleya który miał takie same grzechotki jak w zestawie który podał mag999, i te grzechotki nie miały takich problemów.
Pracowałem też na zestawie stanleya który miał takie same grzechotki jak w zestawie który podał mag999, i te grzechotki nie miały takich problemów.
- KamilP
- DieseL PoweR
zestaw kluczy do 300 zl
Brat ma Covala, moim zdaniem klucze bardzo dobre, ale końcówki torx, krzyżaki itp to już trochę inna bajka.. Nie wiem czy tylko w tym zestawie ale nawet jak rejestrację chciałem krzyżakiem odkręcić u siostry w Mercedesie, śrubka zapieczona i nie odkręciłem.. Tylko złamałem końcówkę. Ale klucze bardzo mocne Ale nie ma to jak stare dobre ruskie klucze chrome vanadium (chyba nawet po rusku pisane) tyle lat (ze 30 pewnie a może i więcej) i nie do zdarcia. Tyle że to tylko kilka większych płaskich
zestaw kluczy do 300 zl
Też mam Honitony i wszystko OK.czem300 pisze:też mam honitona, bardzo solidne klucze, szczerze polecam
zestaw kluczy do 300 zl
Również posiadam zestaw z HONITON-a już 5lat i nic jak dotąd się nie urwało, a kupiłem go na allegro za 240zł. Ten sam zestaw poleciłem już 3 osobą do dziś są zadowolone. Posiadam też grzechotkę łamaną 3/8, torx-y i klucz dynamometryczny z jonnesway-a bardzo dobra firma lecz troszkę droższa.
GOLF IV 1.9TDI AHF Highline
Audi 80 B4 1.9TDI 1Z
Passat B5 FL 2.5TDI BDH
Audi 80 B4 1.9TDI 1Z
Passat B5 FL 2.5TDI BDH
zestaw kluczy do 300 zl
Od siebie mogę dodać, że kluczy Stanleya używam od roku i nic im się nie dzieje. Wszystko działa jak należy. Wszyscy moi znajomi posiadający ww. klucze nasadowe są zadowoleni tak jak ja. Oraz głównie przez nich z mojej strony wybór padł na stanleya.
Zestaw podobny do tego:
Zestaw podobny do tego:
zestaw kluczy do 300 zl
Według mnie najlepsze w tej chwili jeśli chodzi o porównanie jakości do ceny wypadają narzędzia YATO. Mam nasadki, klucze płaskie, oczkowe, grzechotki i różne inne bajerki typu ściągacze do spinek tapicerki i nic się nie dzieje.
- szewczi90
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zestaw kluczy do 300 zl
sluchajcie szukam tylko takiego typu zestawu
możecie mi polecić coś dobrej firmy? te co znalazłem to były przypadkowe.
możecie mi polecić coś dobrej firmy? te co znalazłem to były przypadkowe.