![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
![hmm :hmm:](./images/smilies/hmm.gif)
Moderator: G0 Karcio
drrudykn46 pisze:Dobry jest![]()
optycznie, bo opona się zlewała z sierpembam_bam pisze:Ale przyznam Ci, że z pakietem GT wydawał się niższy
jest 0,5cm niżej niż w zeszłym sezoniebam_bam pisze:Chyba, że nie skręcałeś aż tak.
eee tam...największą nagrodą było imprezowanie na Nysie...auto stało niedocenione gdzieś w krzaczorachbalon pisze:noKrzychu moze z Nysy bedziemy wracac z jakas nagroda na pokladzie
a daj Ty mnie spokój...dalej nie mogę dojść do ładuociu pisze:Wuja pokazuj że środecek auta, posprzątaj co wujek narozbebeszał i cykaj foto
nom dokladnieKrzychuGT pisze:auto stało niedocenione gdzieś w krzaczorach
I o to chodzi, problemy trzeba brac na pelcy a nie do glowy...Adrian1989 pisze:co to jest pozytywny typ ten Krzychu....mowie Wam
a gdzie tam...poza kierowaniem ruchem po pijaku było okkapela20 pisze:mam nadzieje ze w nysie mocno dupy nie trołem bo mi sie troche film urwał
na Nysie pozytywność wzrastała proporcjonalnie do ilości % we krwiAdrian1989 pisze:co to jest pozytywny typ ten Krzychu....mowie Wam
egzaklibocian19 pisze: I o to chodzi, problemy trzeba brac na pelcy a nie do glowy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości