VI VAG NYSA A.D 2012 26/27 MAJA
ja przed chwilą wróciłem i powiem tak że zlot udany w 100%. Są i minusy które mi się nie podobały czyli np. "odcinki". Żeby nie móc sobie z tłumika na zlocie strzelić no to trochę nie za bardzo. Nikt tu nie przyjeżdża żeby odpoczywać i delektować się ciszą tylko żeby po oglądać samochody, pogadać, powąchać zapach spalin i palonej gumy i ryknąć na przejeżdżające auto "Deeeeejjj mu i podlej dobrze górę" Mnie osobiście ta cisza denerwowała tyle ode mnie pozdro za rok
Kto SmarujeTen Jedzie
AUS LIEBE ZU DEN AUTOS DER GRUPPE "VAG"
Volkswagenwerk AktienGesellschaft
AUS LIEBE ZU DEN AUTOS DER GRUPPE "VAG"
Volkswagenwerk AktienGesellschaft
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Wszystkim dziękuję,za liczne przybycie i (poza wyjątkami) kulturalną zabawę,i wspólną zabawę,chciałem też przeprosić za pewne niedociągnięcia(zawsze wszystko w praniu wychodzi),przede wszystkim serdeczne podziękowania dla osób które czynnie pomagały w tworzeniu tejże edycji.Co do (jak ktoś pisał podziałów)powiem tak nigdy tego nie wprowadzono,i jeśli będzie impreza w przyszłym roku też tej selekcji braknie,a dlatego,że impreza ma charakter integracyjny,bez podziałów klasowych,bo nie w tym rzecz,po prostu mamy się świetnie bawić,po za tym nigdy się jeszcze nie narodził taki co by każdemu dogodził , jeszcze raz dziękuję wam za wszystko.Wieczorem podam info ile aut było,tym czasem czas dla syna,bo się doczekać nie mógł,pzdr jaszczur
MojzyQ, kolego popis kultury w waszym wydaniu,widzę był na odpowiednim poziomie,ale to świadczy o pewnych osobach ,cieszę się,że tak licznie,przybyliście i miło było zamienić w wolnej chwili z paroma osobami parę zdań
MojzyQ, kolego popis kultury w waszym wydaniu,widzę był na odpowiednim poziomie,ale to świadczy o pewnych osobach ,cieszę się,że tak licznie,przybyliście i miło było zamienić w wolnej chwili z paroma osobami parę zdań
- ULi_VW
- Nowicjusz
Warto było znowu tu być
Pogoda się udała XD
Pierońsko dużo nas było w tym roku ,w zeszłym roku w sobote byłem o 15 i jeszcze było gdzie postawić wozidło,a wczoraj o 10.15 i masakra Ształ w przyszłym to juz przyjade w piatek rano ;P
Impreza udana na 100%
Podziękowania dla Wszystkich Organizatorów !!!
Pogoda się udała XD
Pierońsko dużo nas było w tym roku ,w zeszłym roku w sobote byłem o 15 i jeszcze było gdzie postawić wozidło,a wczoraj o 10.15 i masakra Ształ w przyszłym to juz przyjade w piatek rano ;P
Impreza udana na 100%
Podziękowania dla Wszystkich Organizatorów !!!
NO BASS NO FAN
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd2 ... 0ca26.html" onclick="window.open(this.href);return false; -mój szałot
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd2 ... 0ca26.html" onclick="window.open(this.href);return false; -mój szałot
co niektórzy byli już w czwartek, za rok to trzeba będzie się zbierać tydzień wcześniejprzyszłym to juz przyjade w piatek rano ;P
Re: VI VAG NYSA A.D 2012 26/27 MAJA
Ludzi odemnie czy z OPVAG'a?jaszczur pisze:MojzyQ, kolego popis kultury w waszym wydaniu,widzę był na odpowiednim poziomie
- MlodyKoguT
- Gadatliwa bestia
ogolnie zlot najlepszy na jakim do tej pory bylem, wszystko mi sie podobalo,
do niedzielnego ranka.... kiedy to zauwazylem ze komus spodobal sie moj znaczek w grilu gti 16v i pozostal mi po nim juz tylko klej.... mam nadzieje ze nowemu wlascicielowi znaczek odpadnie juz po 1km od przyklejenia go
zawsze znajdzie sie jakis ... ktory zepsuje impreze....
do niedzielnego ranka.... kiedy to zauwazylem ze komus spodobal sie moj znaczek w grilu gti 16v i pozostal mi po nim juz tylko klej.... mam nadzieje ze nowemu wlascicielowi znaczek odpadnie juz po 1km od przyklejenia go
zawsze znajdzie sie jakis ... ktory zepsuje impreze....
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=343404&start=0
- a-nitka
- Specjalistka ds. prowokacji
Dzięki wszystkim za współpracę, myślę, że udało nam się to wszystko ogarnąć. Pogoda dopisała, było na prawdę super
Nocne Mary Squad
Nysa bardzo udana, organizatorzy czujni ogólnie impreza na duży plus konkurencje mogły być do zobaczenia moze za rok
-
- Mały gagatek
Byłem pierwszy raz, zobaczyłem, spodobało mi się hehe
jak tylko będę miał możliwość to na pewno się jeszcze gdzieś pojawię
Pozdro
jak tylko będę miał możliwość to na pewno się jeszcze gdzieś pojawię
Pozdro
Jest:
- Skoda Octavia I GLX 1.9 TDI AGR
- Golf II 1.8 zwyklaczek
Był :
- Golf IV 1.8T AirRide "Jamajczyk"
- Skoda Octavia I GLX 1.9 TDI AGR
- Golf II 1.8 zwyklaczek
Był :
- Golf IV 1.8T AirRide "Jamajczyk"
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Bawiłem się świetnie.
2 uwagi bo widzę, że jest z tym coraz gorzej - wypieprzyć całkowicie konkurs na glebę, boże złoty glebą to się lansowało 15 lat temu, a nie teraz, wywalić w cholerę ten śmieszny konkurs bo raz, że to jest już nuda to dwa na Nysie nie ma warunków na to. Chociaż tyle, że w tym roku nie było buraków podjeżdżających na "półlufcie" albo dojazdówkach.
Druga sprawa to miejsce na terenie ośrodka. Na następny raz tak jak w tym roku proszono o zachowanie względnego spokoju i kultury tak na następny rok wałkować w ten sam sposób żeby samochody ustawiać możliwie blisko, a nie, że są rozpier....one jak klocki lego po ośrodku. Na prawdę to pomoże w organizacji miejsca i każdy znajdzie dla siebie miejsce.
Postęp jeśli chodzi o kulturę na zlocie udało się osiągnąć znacznie wyższy. Jak się przebudziłem w nocy z piątku na sobotę to myślałem, że pomyliłem imprezy. Grała muzyka, było słychać śmiechy i ktoś odciął raz na jakiś czas, nie było barana co spał z nogą na odcince, duuuuży plus!
2 uwagi bo widzę, że jest z tym coraz gorzej - wypieprzyć całkowicie konkurs na glebę, boże złoty glebą to się lansowało 15 lat temu, a nie teraz, wywalić w cholerę ten śmieszny konkurs bo raz, że to jest już nuda to dwa na Nysie nie ma warunków na to. Chociaż tyle, że w tym roku nie było buraków podjeżdżających na "półlufcie" albo dojazdówkach.
Druga sprawa to miejsce na terenie ośrodka. Na następny raz tak jak w tym roku proszono o zachowanie względnego spokoju i kultury tak na następny rok wałkować w ten sam sposób żeby samochody ustawiać możliwie blisko, a nie, że są rozpier....one jak klocki lego po ośrodku. Na prawdę to pomoże w organizacji miejsca i każdy znajdzie dla siebie miejsce.
Postęp jeśli chodzi o kulturę na zlocie udało się osiągnąć znacznie wyższy. Jak się przebudziłem w nocy z piątku na sobotę to myślałem, że pomyliłem imprezy. Grała muzyka, było słychać śmiechy i ktoś odciął raz na jakiś czas, nie było barana co spał z nogą na odcince, duuuuży plus!
330KM/450Nm
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Byłem i chciałbym spytać czyja była zielona jedynka zaraz obok białego nowego scirocco. Oba samochody zaparkowane zaraz za bramą po prawej stronie. Dzięki
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=179008 - były projekt, biały
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=377545 - nowy projekt mk1. Swap, nisko i szeroko ]:->
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=377545 - nowy projekt mk1. Swap, nisko i szeroko ]:->
w tym roku było o wiele bardziej kulturalnie w porównaniu do zeszłego roku
wielkie gratki dla organizatorów za ogarniecie tego i dla osób z którymi miałem się okazję bawic
wielkie gratki dla organizatorów za ogarniecie tego i dla osób z którymi miałem się okazję bawic
- Marcineczek
- Użytkownik
- Kontakt:
SUPER BYŁO tylko mam pytanie kto robił zdjęcię mojemu golfowi o 7 rano i mówił "że to golf Marcineczka" ? Jeśli ktoś posiada foto mojej fury bardzo bym prosił o przesłanie na PW cz GG
Jeszcze raz dzięki za miłą atmosferę
Jeszcze raz dzięki za miłą atmosferę
viewtopic.php?f=88&t=414674" onclick="window.open(this.href);return false; < z CL do GTi wg własnego uznania ;-)