![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
![pub :pub:](./images/smilies/pub.gif)
Zgadzam się PaskudoMlodyR1 pisze:I love Nysa 2012 Qrwa Mać![]()
![]()
![]()
![]()
szawełło pisze:Zlot gorszy od poprzedniego ??? Bo nie było tyle odcinek i jazdy po alkoholu całą noc ??? (bo to urok imprezy) !
W tamtym roku właśnie gro ludzi na to narzekało ?! Teraz staraliśmy się to wyeliminować i wg mnie z dobrym skutkiem , to odpowiedź ....."tego właśnie na zlotach brakuje"
Tz podoba wam się jak kilku kolegów siedzi przy drodze czy na tarasie przy wyjeździe z terenu zlotu i krzyczy dej mu - żeby kierowca gumę palił ???
I może przy okazji kogoś zabił
Zgadzam się z tym, jak chciałam kolesia zatrzymać z czarnego Golfa i wywalić ze zlotu to by mnie jeszcze potrącił bo inni krzyczeli daj mu. Ciekawe czy było by im do śmiechu jak by jakieś dziecko nie daj bóg potrącił.szawełło pisze:Tz podoba wam się jak kilku kolegów siedzi przy drodze czy na tarasie przy wyjeździe z terenu zlotu i krzyczy dej mu - żeby kierowca gumę palił ???
Zgadzam się , jest to atrakcja .michalqqr pisze:to mi się w tym roku podobałoaż się zdziwiłem
nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeśszawełło pisze:Ale nie na takim tereniechwila nieuwagi i palący gumę wylatuje w inne auta , odpukać w grupę namiotów w których są ludzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości