miałem przyjemność parę razy się pośmiaćMatthewG pisze:Gdybyś widział co się działo przy eRkach
ale chłopaki mnie nie lubią bo ich blask blednie przy moim uroku osobistym i dlatego już mnie informują o spotach zlotach
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
miałem przyjemność parę razy się pośmiaćMatthewG pisze:Gdybyś widział co się działo przy eRkach
Ty Ty ,w Nysie to był spontan ;grill ze znajomymi bo kur.. sam zlot to buraczany festyn się zrobiłKulon pisze:ale chłopaki mnie lubią bo ich blask blednie przy moim i dlatego już mnie informują o spotach zlotach
Może i koza, ale gumy założył jakby tylko wsteczny mu działał
STOP. Blednie przy Twojej cytrynówce pędzonej na wzbogaconym uranie. Urok osobisty nie ma tu nic do roboty, nawet jakby się pojawiłKulon pisze:ale chłopaki mnie nie lubią bo ich blask blednie przy moim uroku osobistym
Ee tam,raczej jej nękał nie będzie,za stara,przecież Ona ma już 19 wiosen,a Kondzio woli trochę młodsze,takie w wieku kolonialnym... Także Mati,przekaż siostrze,że może na razie spać spokojnie z włączoną komórą,dopóki coś się Konradowi nie od widzi,a jak się przestawi na inny pułap wiekowy,to radziłbym nie tylko zmianę numeru,ale zarazem miejsca zamieszkania,bo w tedy to na pewno nie odpuści...gluszcz pisze:Numer i tak jakoś zdobędzie i będzie ją nękał
hmmm to coś bliżej mnieRybak pisze:Ona ma już 19 wiosen
Dzięki Piotrek,mam nadzieję,że się wzmocnią,bo w przeciwnym razie będą mięsem armatnim w ekstraklasiegluszcz pisze:Rybak,
witamy w ekstraklasie
Szkoda,że tak póżno...A było do wciągnięcia moje K04,zdrowe...KoVal pisze: poszukuję turbo K04
350-380 kunia i koniec - przynajmniej w silniku CDL.daniel1d pisze:A K04 starcza na 430km?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości