Rybak pisze:I do tego ponoć za małolata,tysiąc metrów robił w 2.40...zlos pisze:Wiesz, że Kulonik jest jakieś 2-3 razy większy od Ciebie?
to szybciej niz nie jeden samochod na swiecie
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Rybak pisze:I do tego ponoć za małolata,tysiąc metrów robił w 2.40...zlos pisze:Wiesz, że Kulonik jest jakieś 2-3 razy większy od Ciebie?
MatthewG to co Ty z metra cięty jesteś jeżeli tak Tomek napisał ?zlos pisze:Wiesz, że Kulonik jest jakieś 2-3 razy większy od Ciebie?
było i nie wróci - ale to chyba każdy może tak powspominaćRybak pisze:I do tego ponoć za małolata,tysiąc metrów robił w 2.40...
wiedziała, że pedałujesz i wstydziła się zapytać bezpośrednioKulon pisze:a krawcowa podczas pomiaru do mnie tekst: kolarzem Pan jest ? ja na to: dlaczego ? . . . bo ma Pan takie nogi jak kolarz
miało to zostać między namizlos pisze:wiedziała, że pedałujesz i wstydziła się zapytać bezpośrednio
złożone, już lataTurek1994 pisze:zlos, R20 złożone ?
Moze jakies foto jak wygladał po wypadku i teraz ?:)zlos pisze:złożone, już lataTurek1994 pisze:zlos, R20 złożone ?
Teraz pewnie wygląda jak przed wypadkiempavo71 pisze:Moze jakies foto jak wygladał po wypadku i teraz ?:)
Są auta w Polsce gdy po dzwonach są doposażane np w szyberdach wiec jestem ciekaw czy cos sie zmieniło.daniel1d pisze:Teraz pewnie wygląda jak przed wypadkiempavo71 pisze:Moze jakies foto jak wygladał po wypadku i teraz ?:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 50 gości