MK4 Kombi ASZ+ vs BMW E65 735i
Re: MK4 Kombi ASZ+ vs BMW E65 735i
Mam troszkę mocniejszego arl'a i mogę powiedzieć że mega mocne są 3 i 4 bieg z każdym w miarę równym przeciwnikiem co stawałem to na 1,2 albo przegrywałem albo równo a po zapięciu 3 biegu lekki odjazd a na 4 to zdecydowanie do przodu. 7,8 sec na zimowych to chyba tylko ze szperą ja nie potrafię zejść poniżej 8 a na letnich to inna jazda i 1 sec urywam spokojnie
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Odp: MK4 Kombi ASZ+ vs BMW E65 735i
Haha za niedlugo tdi po czipie bedzie i V12 objeżdżać
Wysłane z mojego MT11i
Wysłane z mojego MT11i
330KM/450Nm
Kowal_, no dużo się nie pomyliłeś. TDI na męskim turbo robi takie rzeczy.
Re: Odp: MK4 Kombi ASZ+ vs BMW E65 735i
" onclick="window.open(this.href);return false; no popatrz 90KM w passacie + soft i robi v12, teraz kazdy wie, ze na TDI po czipie nie ma mocnychKowal_ pisze:Haha za niedlugo tdi po czipie bedzie i V12 objeżdżać
Wysłane z mojego MT11i
Focus RS mk3 Nitrous Blue
V12 - może również oznaczać instalację 12 woltową - także nie podniecajmy się. Szczególnie limuzyny Merca klasy S/CL mają takową na pokładzie.
... o ... o tutaj widać wyraźnie. http://media.caranddriver.com/images/me ... 80x782.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
otwierasz pokrywę na konsoli pod znaczkiem V12 i tam jest to gniazdo.
Sorry za OT. Już uciekam.
... o ... o tutaj widać wyraźnie. http://media.caranddriver.com/images/me ... 80x782.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
otwierasz pokrywę na konsoli pod znaczkiem V12 i tam jest to gniazdo.
Sorry za OT. Już uciekam.
Ral1n, to pewnie przez tą instalacje 12 woltową mają tyle mocy żeby podołać poczciwemu TDI'kowi hahahha
No zamiescilem tu filmik w formie zartu a zaraz zaczyna sie napinanie. Co do killa to dane stoja za bmw ale z doswiadczenia wiem ze czy Suvy czy takie wielkie limuzyny na drodze przy miejskich predkosciach mimo sporych mocy nie spisuja sie tak rewelacyjnie no i to droga a nie ustawiony wyscig wiec jeszcze sporo innych rzeczy moze sie przyczyniac do takiego a nie innego wyniku dlatego w sumie nie nazwalbym tego killem ale nie neguje ze w danej sytuacji golf moglbyc szybszy.
Focus RS mk3 Nitrous Blue
-
- Mały gagatek
To żeś się pochwalił pontiacem za 30k i fiatemlisten222 pisze:overrange, wyobraź sobie, że nie ściska, bo oprócz mojego starego klekota mam w domu, Fiata Bravo 1.9 multijet 150KM 2007 r., Pontiaca Vibe 2006 r. i niedawno sprzedanego New Beetla 1.8T Oprócz tego mam dobrą pracę w rodzinnej kancelarii doradztwa podatkowego i uwierz nie płaczę nad swoją niedolą. I już drugi raz zwracam uwagę pilnuj się Pan ze słowami bo nie jesteśmy anonimowi. Na wieczorną lekturę polecam cały art. 216 KK nie pamiętam który &. Pozdrawiam i szkoda, że nie widzisz Pan jak śmieszny jesteś z tą swoją arogancją godną 14latka i wydłubywaniem oczu w imię technologii TSI...
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
polecą warny,zablokuje temat i po co,ludzie szanujcie się nawzajem,można sie sprzeczać ale na poziomie istot rozumnych
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Dobra chłopaki, ja też już jestem dzisiaj po czipie, TDI ofkors, szukam przeciwników, ale bez 300KM nawet nie startuję bo szkoda ropy
Wyluzujcie i trochę mniej wyobraźni, a będzie dobrze
Wyluzujcie i trochę mniej wyobraźni, a będzie dobrze
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 16:32 przez Kowal_, łącznie zmieniany 1 raz.
330KM/450Nm