Awaryjne otwieranie samochodów VW
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
jeżeli można to poproszę, ostatnio mój sąsiad musiał wybić szybę w swojej borze
[email protected] dzięki
[email protected] dzięki
- ddChavez
- Ma gadane
- Kontakt:
No to jak wszyscy to ja tez poprosze [email protected] Pamietam jak skode 130 otwieralismy z ojcem bo sie kluczyki zatrzasnely. Kiedy doszlismy jak sie to robi to po przecwiczeniu bylismy w stanie to zrobic w 5-10 sekund A da sie MK3 bez kluczykow odpalic?
Ostatnio zmieniony pt lip 21, 2006 23:10 przez ddChavez, łącznie zmieniany 1 raz.
- t-tas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
także poproszę [email protected]
mk1- wycofany ze służby- stoi jak ikarusy w kącie zajezdni
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie
skoro i tak wszystkim wysylacie na maila te linki to moze niema sensu sie tajniaczyc z tym az tak bardzo, poza tym jesli jest to tak latwo dostepne to wystarczy pewnie tylko troche poszukac
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images11.fotosik.pl/36/a966512880892d3b.jpg[/img][/url]
Smierc jezdzi szybko, ale ja jezdze szybciej.
MastaH Team :wink:
Smierc jezdzi szybko, ale ja jezdze szybciej.
MastaH Team :wink:
ja też poproszę na [email protected] , szczególnie intersuje mnie VW (bo mam teraz) i Audi a te bo kiedyś mi zginęło a było młodemarcinoGTI pisze:Ja tez poprosze jak mozna. Moze dojde do tego jak mojego MK3 GTI otworzyli.
[email protected]
Dzieki
DZIĘKI !!
tego nie trzeba napewno robic, bo mozna po kilku lub kilkunastu cwanym drucikiem otworzyć wkładając go przy szybie i "macając" za druciane prowadnice a nóż uda sie za którą zlapac i pociągnąć rygielek do góry ...specWROC pisze:po przeczytaniu okaże się że wszyscy usówają klamki i zakładają centralny;P:P
tak było w moim przypadku ale czasu trochę poświęciłem żeby to zrobić co najgosze to bez bicia szyby