Awaryjne otwieranie samochodów VW
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ja tez bym chcial odrazu [email protected]
"Most perfect silence is when
there´s no need to explain"
there´s no need to explain"
I ja bym poprosił [email protected]
W tamtym roku płaciłem 120 pln w trasie za "fachowe" otwarcie drzwi
W tamtym roku płaciłem 120 pln w trasie za "fachowe" otwarcie drzwi
widzę ze wielu chętnych - dwa problemy - to jest tylko część instrukcji otwierania wydanej prze Volkswagena i w niej są tylko zamki VW PAssat B5, Golf 4, Sharan, New Beetle, Lupo, Bora i jakaś adnotacja dotycząca golfa 3.
[ Dodano: Sob Lip 22, 2006 6:48 am ]
a sorry że niektórzy czekali ale w pracy byłem, a komp się zbuntował z wysyłaniem bo spakowane wiadomości podejrzewał ze są wirusami lub trojanami
[ Dodano: Sob Lip 22, 2006 6:49 am ]
[ Dodano: Sob Lip 22, 2006 6:52 am ]
dobra - zdrzemne sie przerzuce na moją pocztę i roześlę reszcie. A jak ktoś ma muła to plik się nazywa VW KFZ-Offnen(ADAC-Hinweise,Intern).pdf O w Ofnnen jest umlaut
[ Dodano: Sob Lip 22, 2006 6:48 am ]
a sorry że niektórzy czekali ale w pracy byłem, a komp się zbuntował z wysyłaniem bo spakowane wiadomości podejrzewał ze są wirusami lub trojanami
[ Dodano: Sob Lip 22, 2006 6:49 am ]
no Audi A4 też jest opisaneRobertP pisze:VW (bo mam teraz) i Audi
[ Dodano: Sob Lip 22, 2006 6:52 am ]
dobra - zdrzemne sie przerzuce na moją pocztę i roześlę reszcie. A jak ktoś ma muła to plik się nazywa VW KFZ-Offnen(ADAC-Hinweise,Intern).pdf O w Ofnnen jest umlaut
A u mnie nie pociągniesz rygielka! Chowa się skubaniec z powrotem! Miałem zimą taki przypadek - zamarzły zamki w drzwiach i udało mi się otworzyć tylko klapę bagażnika. Ponieważ była to 23.00 i jakieś -20 st.C nie chciało mi się bawić w podgrzewanie kluczy i wlazłem przez bagażnik do środka, pociągnąłem za rygiel a on się chowa! Przekręciłem klucz w stacyjce a tu nawet zapłon się nie włączył tylko zaczął wyć klakson itd.RobertP pisze:tego nie trzeba napewno robic, bo mozna po kilku lub kilkunastu cwanym drucikiem otworzyć wkładając go przy szybie i "macając" za druciane prowadnice a nóż uda sie za którą zlapac i pociągnąć rygielek do góry ...specWROC pisze:po przeczytaniu okaże się że wszyscy usówają klamki i zakładają centralny;P:P
tak było w moim przypadku ale czasu trochę poświęciłem żeby to zrobić co najgosze to bez bicia szyby
Swoją drogą ciekawe jak otworzyć golfa - oto mój mail: [email protected]
Re: Awaryjne otwieranie samochodów VW
jeśli można, to i ja poproszę [email protected]greg pisze:instrukcja jak awaryjnie otwiera się zamki w Volkswagenach
- juuzek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
To i ja sie moze zalapie jeszcze [email protected]
JEST->Jetta V, A4 B6 1.8T, BoraT V5, Golf Mk4, Audi A3 Ambiente, Lupo 1.4 16v,Audi A3 8L Ambition, mk2 Fire & Ice, mk2 1.6 GL, mk3 GTI Edition, mk2 1.3 Bistro, Jetta Mk1 1.1 <- BYŁO