Awaryjne otwieranie samochodów VW
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
greg nie przejmuj się, jak już wcześniej powiedziałem dla złodzieje to jest wiedza podstawowa, którą musi znać, a dla nas to jest ciekawostka. Popatrz na to inaczej - może to uświadomi niektórym że to iż samochód jest zamknięty na klucz to jest tylko kwestia kilku sekund i dlatego ważne sa inne zabezpieczenia.greg pisze:no i teraz sam nie wiem - jak nagle zaczną ginąć golfy 4, passaty B5, Sharany i new Beetle to pefnie będzie moja wina
Ja jak pierwszy raz otwarłem samochód bez kluczyków też byłem mocno zdziwiony. Ale jeszcze bardziej zdziwiony byłem kiedy podczas studiów kumpel rozbroił alarm w samochodzie gołymi rękami.... No przepraszam - zapytał tylko jaki to alarm (naklejki na szybach z nazwą zabezpieczenia są dla złodzieja naprawdę przydatne )
Aha i wielkie dzięki za przesłanie pliku (ja coprawda bardziej anglojęzyczny jestem, ale jakoś to się przetłumaczy)
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- pitbull1987
- Nowicjusz
greg, witaj jesli masz ta instrukcje jak otwierać awaryjnie zamki to prześlij mi [email protected] prosze:) pozdrawiam