Corrado KR by jarekkoval
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
Właśnie , nakop Adrianowi głąbowi żeby go nie żenił
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
Corrado KR by jarekkoval
Widze poruszane kwestie mojego Passata:P co to sprzedaży to są argumenty ZA i PRZECIW:D się okaze:D
A ty Grzybek nie rob tutaj smietnika:P
A ty Grzybek nie rob tutaj smietnika:P
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
A wiec smoory sie sprzedaly-beda teraz jezdzily na pewnej mx5.
Z Keskinami zaczely sie przeboje, nie bardzo mialem czas i ochote sie nimi zajac(mialy byc w pelnej polerce) wiec postanowilem pomalowac srodek w czarny metalik z palety Fiata.
Kola zostaly pomalowane, zalozone wentyle chowane i na to wszystko jest naciagniety kapec 195/40. Tak przygotowane kolo zawitalo na auto.
Zanim kola zostaly ostaecznie zlozone, musialem sie poruszac czarnuchem(w sumie do teraz to robie bo to spalanie ). O dziwo Corrado jest nawet pakownym autem hehe
Wracajac do czerwonego-ostatnio zmienilem w czerwonym zawias i juz jest komplet KW Variant 2. Niestety przod sie troche za bardzo ulozyl i bede musial go troche podniesc :ph34r:
[youtube][/youtube]
Z Keskinami zaczely sie przeboje, nie bardzo mialem czas i ochote sie nimi zajac(mialy byc w pelnej polerce) wiec postanowilem pomalowac srodek w czarny metalik z palety Fiata.
Kola zostaly pomalowane, zalozone wentyle chowane i na to wszystko jest naciagniety kapec 195/40. Tak przygotowane kolo zawitalo na auto.
Zanim kola zostaly ostaecznie zlozone, musialem sie poruszac czarnuchem(w sumie do teraz to robie bo to spalanie ). O dziwo Corrado jest nawet pakownym autem hehe
Wracajac do czerwonego-ostatnio zmienilem w czerwonym zawias i juz jest komplet KW Variant 2. Niestety przod sie troche za bardzo ulozyl i bede musial go troche podniesc :ph34r:
[youtube][/youtube]
- mustang877
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
ja też zawsze to mówię, że to bardzo pojemne auto:)jarekkoval pisze:Zanim kola zostaly ostaecznie zlozone, musialem sie poruszac czarnuchem(w sumie do teraz to robie bo to spalanie ). O dziwo Corrado jest nawet pakownym autem hehe
co raz piękniejsza fura się robi
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
mustang877, ostatnio w dwie osoby 2kplety felg 4x17/8 2x16/9 i 2x16/7,5 , wszystko z opona na styk weszlo
Corrado KR by jarekkoval
zostaw przod ,jest dobrze tyl obniz i bedzie gitara ja na takim obnizeniu caly czas latam i da rade sie przyzwyczaic
corr coraz lepiej sie prezentuje
corr coraz lepiej sie prezentuje
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Corrado KR by jarekkoval
No nisko jest naprawdę w sumie to się trochę do tego przyczyniłem.
Ale pójdzie przód lekko do góry a tył sie obniży i jest kozak autko
Ale pójdzie przód lekko do góry a tył sie obniży i jest kozak autko
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=586712 <-- Golf mk2
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=16971581 moje aukcje
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=16971581 moje aukcje
- el Kozako
- Forum Master
Corrado KR by jarekkoval
pupa w dół
R.I.P. CzarnyCzarnuch
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
Third MKII in progress - jurney to the vr6
viewtopic.php?f=87&t=565756
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
- Mateusz (GTD)
- Miero Team
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
Jak tył pójdzie w dół to automatycznie troszeczkę przód się uniesie Przeczytałem cały temat z wielkim zainteresowaniem i bardzo mi sie podoba co robisz z Corkiem bo zaczynasz od rzeczy najważniejszych a mody w swoim czasie ale koła tak jak czytałem wypoleruj kiedyś całe
EX
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
Taka gleba musi zostac. Niestety niezaklepane ranty daja czasem o sobie znac, ale mam obawy zeby je ruszac.
Do zrobienia jeszcze zostalo zalozyc pelne dekielki i bierzemy sie za poprawki lakiernicze, pomalowanie brewki Kamei w celu uzupelnienia przodu
- el Kozako
- Forum Master
Corrado KR by jarekkoval
z rantami to rozumiem cię Jarku - korek to nie golfer, nie da się popękanego lakieru pod sierpami ukryć, tu trza prosto do lakiernika, ale potnie Ci gumy jak Delfinowi obawiam się
a dzis widziałem an żywca i jest kosmos na tyj glebie i felach, ale zrób z rantami porządek bo bedzie kupa!
a dzis widziałem an żywca i jest kosmos na tyj glebie i felach, ale zrób z rantami porządek bo bedzie kupa!
R.I.P. CzarnyCzarnuch
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
R.I.P. PiaskowyCzarnuch