Wymiana tulejek stabilizatora
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Mam dosyć spory luz na tulejkach stabilizatora - a co za tym idzie niezłe "stukanko"
Zajrzałem pod auto żeby zobaczyć jak się do tego zabrać .... Czy dobrze rozumiem - żeby je wymienić trzeba opuszczać sanki ? Czy jest na to inny prostszy, łatwiejszy sposób ?
Pozdrawiam
Mam dosyć spory luz na tulejkach stabilizatora - a co za tym idzie niezłe "stukanko"
Zajrzałem pod auto żeby zobaczyć jak się do tego zabrać .... Czy dobrze rozumiem - żeby je wymienić trzeba opuszczać sanki ? Czy jest na to inny prostszy, łatwiejszy sposób ?
Pozdrawiam
witam, trzeba opuścić troszkę wózek , ogólnie nie jest to skomplikowana robota.
ogólnie tu masz porade jak zamontować drążek może coś pomoże http://www.autocentrum.pl/go/228__Wasze ... 2__60.html
ogólnie tu masz porade jak zamontować drążek może coś pomoże http://www.autocentrum.pl/go/228__Wasze ... 2__60.html
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ja popuściłem śruby i doszedłem , uważaj tylko na te blaszki żeby nie zgbić , kupuj tylko gumy lemfordera
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
No i mega wielki, potężny zonk - odkręcałem jedną śrubę od sanek - PP koło - ta przy poduszce no i się k....wa jedna urwała 2 cm od łba - nawet nie ma do czego przyspawać - trzeba całe sanki rwać zdejmować.... normalny pech....
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Jeśeli zdejmiesz dywan powinieneś mieć dojście od góry bo jest otwór, spróbuj rozwiercić
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Ok,
jak bym wiedział to bym wcześniej kwachem ją zlał i by może odpuściła....
jak bym wiedział to bym wcześniej kwachem ją zlał i by może odpuściła....