koło zamachowe waga
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
koło zamachowe waga
witam zakupiłem koło zamachowe od 16v prawdopodobnie odelżone chcialbym sie dowiedziec jaka jest waga koła zamachowego ori podaje numer
027105273
027105273
koło zamachowe waga
nie wiem kolego skad wytrzasnoles ten numer ale mi do niczego nei pasuje waga kola zamachowego to w przypadku ABF jakies 8 kg
koło zamachowe waga
tu naprzyklad tez jest taki numer
http://www.ebay.co.uk/itm/VW-GOLF-MK2-G ... 1069997053" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.co.uk/itm/VW-GOLF-MK2-G ... 1069997053" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- V.I.P.
- Kontakt:
koło zamachowe waga
To jest koło od zwykłego 16v (skrzynia na drąga pod sprzęgło 220). Zupełnie inne jest niż to z ABFa Trzeba gdzie indziej szukać. Ja masy nie znam.
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
koło zamachowe waga
heh z takiego kola to nie znam wagi zamachu to moze zanim zaczniesz kupowac najrozniejsze rzeczy to napisz pod jaka skrzynie poszukujesz zamachu ? lub wagi zamachu
Re: koło zamachowe waga
sorki ale niewiem co wniosla twoja odpowiec do mojego pytania?nawet nieraczyles wpisac w google numeru koła,bo jak bys wpisał to bys nie pisał ze takiego nie ma.pzdrgino_gti pisze:heh z takiego kola to nie znam wagi zamachu to moze zanim zaczniesz kupowac najrozniejsze rzeczy to napisz pod jaka skrzynie poszukujesz zamachu ? lub wagi zamachu
Re: koło zamachowe waga
Wpisalem w etce i nie wyskoczylo nico. odpisalem ci ze zamach taki jak wystepuje w ABF np. czyli pod skrzynie 02A wazy 8,200 KG jezeli chcesz precyzyjnych odpowiedzi to doprecyzuj pytanie.
- toudi
- Forum Master
- Kontakt:
koło zamachowe waga
wlozylem seryjne kolo ze scirocco 1.8 jh .roznica byla taka ze kolo ze sciro bylo prawie o o polowe lzejsze
[img]http://picasaweb.google.com/malecsc/Plaza#5541992316378824242[/img]
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
koło zamachowe waga
Jesli zakładaszlżejsze koło to auto szybciej wkreca się na obroty i szybciej z nich schodzi :/
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
koło zamachowe waga
Ale na luzie nie na biegu. Chodzi oto ze dajesz pedal do podlogi i potem strzelasz sprzeglem. Szybciej nic sie nie wkreci przy normalnej jezdzie. Z niskich obrotów lub jalowych z dolu bedzie jakby mniej niutona bo jak to mowia "odklada sie on na zamachu". Nie ma zamachu to nie ma niutona z dolu.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
koło zamachowe waga
Mamw domu taka mała piłe stolikową. Mala moc silnika wiec sluzy do takiego przycinania klepeczek małych. Ojciec zalozyl główke od wiertarki na oś( taką dość masywna) i po tej modyfikacji wkoncu idzie coś uciąć ciekawe czemu co nie? Te zbieranie masy zamachów to jakieś chore nawyki i złudne teorie ze poprawi to osiagi auta. Takie moje jest zdanie.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to