oczywiście sobie żartuję żadnego gazu w Rkojot 49 pisze:Kolego nie wiem czy sens jest W Belgi sa inne ceny paliw jak w Polsce
OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Mateusz,kolejny wspaniały "referat" z Twojej strony.Widzę,że masz podobne spojrzenie na futbol jak ja,bo zgadzam się z Tobą co do joty i też mam takie same odczucia.Oj coś czuję,że na zlocie czasu nam nie starczy żeby wszystko obgadać,a gdzie tu jeszcze się napićMatthewG pisze:Pięknie Jarku to ująłeś Dodam coś od siebie. Jeśli chodzi o Ronaldo to też jego fanem nie jestem, ale np. z dwojga złego (on vs Messi) wybrałbym jego. Portugalia drużynowo aż tak mocna nie jest, to pewne, ale też ma kilka ciekawych indywidualności w zespole, chyba właściwą osobę na ławce i chcą coś udowodnić bo przecież wyszli z grupy "śmierci" w której według kilku statystyk powinni zająć maks 4 miejsce Ta cała hiszpańska tiki-taka wydaje się już męczyć nawet hiszpańskich kibiców bo czytałem dzisiaj o nieśmiałych gwizdach podczas meczu z Francją. Jak to napisał Darek Wołowski: 1000 podań by zdobyć dwa, trzy metry boiska. Tak jak męczyła mnie dominacja Barcelony, tak męczy już dominacja Hiszpanii. Tamci LM nie wygrali i może tym też się nie uda wygrać.. W finale Euro 2008 wygrali raptem jedną bramką Torresa, a w finale MŚ 2010 Robben pokazał Sławkowi Peszce jak seryjnie zmarnować kilka setek Rozumiem nie wykorzystać jednej, ale aż tylu.. Włosi wczoraj zagrali bardzo dobry mecz. Anglia się zamurowała i kompletnie nic nie grała, bali się nawet wychodzić z kontrą. W pierwszym meczu Euro przeciwko Hiszpanom według mnie drużyną byli zdecydowanie lepszą, ale stracili w pewnym momencie koncentrację i dostali bramkę, drugi raz już tego błędu nie popełnią. Jeśli tylko Pirlo (genialny zawodnik, może być MVP turnieju) zdąży się zregenerować do półfinału to postawią Niemcom twarde warunki, wczoraj przecież zagrali zupełnie innym składem niż we wcześniejszych meczach więc potencjał mają ogromny. Reprezentacja Niemiec gra taką piłkę jaką na początku sezonu (najlepiej im to wychodziło) prezentował Bayern, owszem potrafią chwilę poklepać, ale jak trzeba to niesamowicie przyspieszają akcję, a z kontrą wychodzą równie szybko jak Real. Na tym turnieju najlepiej mi się ogląda właśnie Włochów i Niemcy.
kojot 49
Koszta zakupu i utrzymania .:R są sporo większe niż zwykłego .:R. Dochodzi do tego koszt ubezpieczenia.
Wiele części mech.pasuje z innych modeli VAG,elementy blacharskie te same co zwykły golf jedynie body jest inne i kosztuje sporo ,wszystkie części charakterystyczne dla tego modelu kosztują słono.
Hamulce przód; drogo 1 tyś. za szt. tarczy ori i 600 klocki, magiel 4 tys.....
Wad wielkich nie ma ,takie jak we wszystkich mk4- mikrostyki,wycieraczka tył/silnik/,łapy szyb.....
Silnik ma skuchę w postaci wyciągającego się łańcucha rozrządu ,ale nikt tego nie robi i można z tym jeździć ,padające ori cewki/wymieniają je w serwisie na nowe za free-akcja serwisowa vw/
Ogólni;e silnik wieczny,niezawodny,podatny na modyfikację i pięknie gra .
Co tu kur... pisać :bajer. Auto warte grzechu
Koszta zakupu i utrzymania .:R są sporo większe niż zwykłego .:R. Dochodzi do tego koszt ubezpieczenia.
Wiele części mech.pasuje z innych modeli VAG,elementy blacharskie te same co zwykły golf jedynie body jest inne i kosztuje sporo ,wszystkie części charakterystyczne dla tego modelu kosztują słono.
Hamulce przód; drogo 1 tyś. za szt. tarczy ori i 600 klocki, magiel 4 tys.....
Wad wielkich nie ma ,takie jak we wszystkich mk4- mikrostyki,wycieraczka tył/silnik/,łapy szyb.....
Silnik ma skuchę w postaci wyciągającego się łańcucha rozrządu ,ale nikt tego nie robi i można z tym jeździć ,padające ori cewki/wymieniają je w serwisie na nowe za free-akcja serwisowa vw/
Ogólni;e silnik wieczny,niezawodny,podatny na modyfikację i pięknie gra .
Co tu kur... pisać :bajer. Auto warte grzechu
A najlepsze jest to że jeżdżę R już przeszło 5 lat i jak otwieram garaż cieszę się tak jakby stało tam od wczoraj
Dzięki Też się nad tym dzisiaj zastanawiałem Coś się wymyśliRybak pisze:Mateusz,kolejny wspaniały "referat" z Twojej strony.Widzę,że masz podobne spojrzenie na futbol jak ja,bo zgadzam się z Tobą co do joty i też mam takie same odczucia.Oj coś czuję,że na zlocie czasu nam nie starczy żeby wszystko obgadać,a gdzie tu jeszcze się napić
No i zgrzeszyłeśgluszcz pisze:Co tu kur... pisać :bajer. Auto warte grzechu
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
mam podobne odczuciakarpi78 pisze:A najlepsze jest to że jeżdżę R już przeszło 5 lat i jak otwieram garaż cieszę się tak jakby stało tam od wczoraj
dopisuje się do fachowej gadkiMatthewG pisze: Rybak napisał(a):Mateusz,kolejny wspaniały "referat" z Twojej strony.Widzę,że masz podobne spojrzenie na futbol jak ja,bo zgadzam się z Tobą co do joty i też mam takie same odczucia.Oj coś czuję,że na zlocie czasu nam nie starczy żeby wszystko obgadać,a gdzie tu jeszcze się napić
Dzięki Też się nad tym dzisiaj zastanawiałem Coś się wymyśli
Lepiej Grzeszyć i Żałować Niż Żałować Że Się Nie ZgrzeszyłoMatthewG pisze: gluszcz napisał(a):Co tu kur... pisać :bajer. Auto warte grzechu
No i zgrzeszyłeś
A ja jeżdżę R od dwóch lat i jak teraz otwieram garaż(średnio raz na dwa tygodnie,dzielnica gdzie nocuje dzi...wka i złodziej w jednym wyrze) to sobie mówię:o kurr..wa,jeszcze nie zaje...balikarpi78 pisze:A najlepsze jest to że jeżdżę R już przeszło 5 lat i jak otwieram garaż cieszę się tak jakby stało tam od wczoraj
Ostatnio zmieniony pn cze 25, 2012 22:09 przez Rybak, łącznie zmieniany 1 raz.
Esencjakarpi78 pisze:A najlepsze jest to że jeżdżę R już przeszło 5 lat i jak otwieram garaż cieszę się tak jakby stało tam od wczoraj
U mnie 2 lata, 2 eRki i tylko kombinuję jak tu o 23.30 wyskoczyć po bułki na miasto... żona tylko głową kręci.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
No jak zostało Ci 40%, to my bywali w świecie jesteśmy, wiemy co się robi z substancjami o takim stężeniukojot 49 pisze:Mozna by powiedzieć ze jestem przekonany w 60%
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
Spoko odstąpiezlos pisze:No jak zostało Ci 40%, to my bywali w świecie jesteśmy, wiemy co się robi z substancjami o takim stężeniukojot 49 pisze:Mozna by powiedzieć ze jestem przekonany w 60%
No właśnie Piter,mi tu Ciebie brakuje w tych futbolowych polemikachgluszcz pisze:dopisuje się do fachowej gadki
chętnie posłuchamgluszcz pisze:dopisuje się do fachowej gadki
zlos pisze:U mnie 2 lata, 2 eRki i tylko kombinuję jak tu o 23.30 wyskoczyć po bułki na miasto... żona tylko głową kręci.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.