VW Mania 2012 - opinie po imprezie
VW Mania 2012 - opinie po imprezie
Event na facebooku: " onclick="window.open(this.href);return false;
Galeria zdjęć z ostatniej edycji:
Film z ostatniej edycji:
[youtube][/youtube]
Plakat:
Galeria zdjęć z ostatniej edycji:
Film z ostatniej edycji:
[youtube][/youtube]
Plakat:
Ostatnio zmieniony czw lip 12, 2012 12:05 przez luciusdz, łącznie zmieniany 1 raz.
VW Mania 2012
Kuncek, w tym roku do grupy organizatorów dołączyli nowi ludzie ze świeżymi pomysłami. Zapewniam Cię że na Manii 2012 będzie sporo zmian, wierzę że na lepsze. Wiadomo że największą zmorą jest pijana patola. Tu też będą podejmowane konkretniejsze środki, ale musicie być wyrozumiali że przy takiej rzeszy ludzi, jaka tam się pojawia, nie wszystko da się od razu wyłapać, więc atmosfera na lotnisku zależy przede wszystkim od uczestników.Kuncek pisze:Po zeszłorocznych cyrkach, mało kto się chyba wybiera
luciusdz, zapraszam na oficjalny fan page VW Manii na Fecebook'u, tam wszystko jest aktualizowane na bieżąco
https://www.facebook.com/vwmaniateam" onclick="window.open(this.href);return false;
VW Mania 2012
VW Team Brodnica zawita jak co roku tylko w większym składzie. I myślę ,że będzie super
VW Team Brodnica www.sm.brodnica.org.pl
Re: VW Mania 2012
Witam:)
Mam nadzieje że będzie dużo lepiej niż rok temu:) Napewno będę, prosto z wesela(kuzyna) przyjeżdzam:P
Pozdrawiam.
Mam nadzieje że będzie dużo lepiej niż rok temu:) Napewno będę, prosto z wesela(kuzyna) przyjeżdzam:P
Pozdrawiam.
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
VW Mania 2012
Wszyscy piszą i mówią o 'cyrkach w zeszłym roku"... byłem i jakoś nie dostrzegłem negatywnej różnicy pomiędzy innymi edycjami..
O co chodzi z tym? Chyba o coś konkretniejszego niż pijana patola, jazda na maskach etc?
O co chodzi z tym? Chyba o coś konkretniejszego niż pijana patola, jazda na maskach etc?
VAG Nowy Staw '10, '11, '12, Vw Mania '07,'08,'09,'10,'11,'12
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
VW Mania 2012
Panie i Panowie w tym roku jest niespodzianka dla uczestników vwmanii którzy posiadają "auta na poziomie" wpisywać się kto jest obecny na zlocie to może akurat do was dotrze magiczne PW
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
VW Mania 2012
Niestety pijanych buraków rok temu nie brakowało ale mimo wszystko w tym roku również zawitam, tym bardziej jeśli przewidziane są zmiany na +
- kowalartur
- Grupa Tomaszowska
VW Mania 2012
Kilka autem z grupy Tomaszowskiej też się pojawi
Auto powinno LEŻEĆ na Ziemi jak SUKA koło nogi swojego Pana..!!!!!!!!
- Swieca stg
- Ma gadane
VW Mania 2012
zaproszony VIP może będę, bo miałem odpuścić w tym roku
"...bo tak naprawdę nie ma nic lepszego niż iść do auta i wrócić uwalony smarem i olejem..."
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
VW Mania 2012
damianmk1, pakuj auta na lawete odsyłaj formularz na mk2 i caddy na pewno nie pożałujesz bo zapowiada sie grooba ekipa
na funpage'u bierzące info na temat zlotu http://www.facebook.com/vwmaniateam" onclick="window.open(this.href);return false;
dodam tylko że kilka osób wyszło z inicjatywą aby trochę zmienić ten zlot bo jakby nie było dla wielu osób wszystko od niego sie zaczęło. Na FB można poczytać o głównych zmianach
na funpage'u bierzące info na temat zlotu http://www.facebook.com/vwmaniateam" onclick="window.open(this.href);return false;
dodam tylko że kilka osób wyszło z inicjatywą aby trochę zmienić ten zlot bo jakby nie było dla wielu osób wszystko od niego sie zaczęło. Na FB można poczytać o głównych zmianach