...no tak musze przeprosic bo natłok obowiązków nie pozwala na informowanie na bieżąco o pracach...
...działo się dużo w ostatnim czasie
Daniel z TTC ogarnął temat i zestroił wszytsko do kupy .
Bardzo kosztowny okazał sie temat IC-ka wodnego który jak sie okazało był totalnie rozszczelniony a przez to wogóle nie wydajny. Tłumik MG Motorsport też już jest na miejscu - autko teraz jeżdzi naprawde przyjemnie, nie było hamowane ale moc szacuje w okolicach 160PS
Co widać na szpiegowskich zdjeciach wywaliłem stare recaro a w to miejsce usadowiły się fotele z R32 z golfa Konradzik-a
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
tydzien temu autko odebrałem od chłopkaów z Wieliczki - felgi swiecą na cuda
Ogolnie ogarnieto detale , odnowione klamki ,wycieraczki ,zaciski hamulców itp
Sciagnieto czarną folie przyciemniającą z wszystkich szyb , jest to pierwszy zabieg w celu pokazania ładnego środka auta w najblizszym czasie w całosci skórzanego...
Zamontowałem też czarne zegary z podswietlanymi cyframi od tyłu na biało wersja indiglo plug&play prosto z Niemcowni...
Na tył powędrowały czarne lampy w miejsce poprzednich białych...
Czekam na przedłużoną dolną atrapę która leci do mnie z południowej Republiki Afryki mam ją mieć za ok dwa tygodnie wraz z ciemnymi kierunkami ...
No i póki co tyle - już wkrótce autkiem zasuwamy ekipą na Wörthersee ,bedzie to dla niego niezły test sprawnościowy
Pozdrawiam wszystkich i przy okazji wielkie dzieki dla: Tors-a , Dreg-a i Daniela z TTC
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)