[zewnątrz] mycie auta
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Paviarotti
- Lord GTI
-
- Użytkownik
- Paviarotti
- Lord GTI
-
- Użytkownik
Re: [zewnątrz] mycie auta
właśnie mam taki problem z tymi ryskami , jak to tak ładnie zniwelować jak na zdjęciu ? pomóżcie bo dopiero się zagłębiam w temat detailingu a i jeszcze jaki płyn do mycia polecacie bo mi się kończy powoli sonaxa , kolor lakieru czarny i stan jak dla mnie niezadowalającyBio pisze: Do którego stanu mu bliżej ?
Tylko ja i moja przestrzeń ...
[zewnątrz] mycie auta
Dołas, Rzuć okiem na dział polerowanie
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Re: Jak usunąć kropki od asfaltu
Poco używać czegoś takiego jak jest rewelacyjny co koledzy wcześniej napisali "Valetpro Citrus Tar & Glue Remover" starsi wyjadacze proponują posmarować masłem i widziałem na własne oczy też pomaga.adam232 pisze:Osobiście do tego używałem PB95. Schodzi idealnie.
Jak usunąć kropki od asfaltu
adam232, Benzyna działa szkodliwe na lakier.
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Najlepszy produkt moim zdaniem jest z SONAXa do usuwania smoły.Po spsikaniu same spływają,wystarczy przetrzeć szmatką
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
Słowiu, najlepszy powiadasz? a z czym miałeś porównanie?
Ja np. bardzo lubie Autoglym Tar and Adhesive remover - sprawdza się lepiej niż citrus t&g z Valet Pro
Ja np. bardzo lubie Autoglym Tar and Adhesive remover - sprawdza się lepiej niż citrus t&g z Valet Pro