YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- darrrrekdaro
- edismd.
Tarnów IndigoBlue,Gleba+White ORI AVUS 15, Audio
pare szczegółów, ktore jakoś w przeszłości podłubałem
wywaliłem napis golf z klapy - trzeba ją wypolerować i ten pozostały ,,odcisk GOLF ,, naj najbardziej zniwelować
zdjąłem sufit i słupki
wykorzystałem kawałek taśmy led otrzymanej w prezencie od sąsiada
" onclick="window.open(this.href);return false;
wstawiłem pleksę w otwor pod ktorym leży wzmacniacz
nastepnie chce zrobić sufit na czarno, wypolerowac klape tył, zrobic listwe zderzaka USA, wrzucic mniejsze lusterko kierowcy od Lupo, okleić 3 elementy stickerbombem, zrobić oswietlenie bagaznika, moze szybki lekko przyciemnie wszystkie procz przedniej, zastanawiam się nad wygłuszeniem bagażnika i całych boków samochodu, no i ciągle odkladam na koła i opony. pozdro
wywaliłem napis golf z klapy - trzeba ją wypolerować i ten pozostały ,,odcisk GOLF ,, naj najbardziej zniwelować
zdjąłem sufit i słupki
wykorzystałem kawałek taśmy led otrzymanej w prezencie od sąsiada
" onclick="window.open(this.href);return false;
wstawiłem pleksę w otwor pod ktorym leży wzmacniacz
nastepnie chce zrobić sufit na czarno, wypolerowac klape tył, zrobic listwe zderzaka USA, wrzucic mniejsze lusterko kierowcy od Lupo, okleić 3 elementy stickerbombem, zrobić oswietlenie bagaznika, moze szybki lekko przyciemnie wszystkie procz przedniej, zastanawiam się nad wygłuszeniem bagażnika i całych boków samochodu, no i ciągle odkladam na koła i opony. pozdro
Mój Golf tutaj
- darrrrekdaro
- edismd.
parę nowych itemów wpadło:
1 skończyłem bagażnik (oświetlenie, wygłuszenia, detale)
2 przemalowałem na nowo znaczki na czarny mat
3 grill czarny mat
4 lusterko kierowcy od Lupo, lusterko oczywiście elektyczne ale niestety szkło białe i nie podgrzewane(będę się rozglądał za takim właśnie)
5 zrobiłem oświetlenie w środku schowka nad radiem i poprawiłem oświetlenie schowka, w którym jest zapalniczka
ad.1
ad.2/3
ad.4
ad.5
1 skończyłem bagażnik (oświetlenie, wygłuszenia, detale)
2 przemalowałem na nowo znaczki na czarny mat
3 grill czarny mat
4 lusterko kierowcy od Lupo, lusterko oczywiście elektyczne ale niestety szkło białe i nie podgrzewane(będę się rozglądał za takim właśnie)
5 zrobiłem oświetlenie w środku schowka nad radiem i poprawiłem oświetlenie schowka, w którym jest zapalniczka
ad.1
ad.2/3
ad.4
ad.5
Ostatnio zmieniony wt lip 17, 2012 12:23 przez darrrrekdaro, łącznie zmieniany 2 razy.
Mój Golf tutaj
- darrrrekdaro
- edismd.
małe pytanie: na jaki kolor wymalować lusterka ? pod kolor budy czy oba czarny matt?
Mój Golf tutaj
Wydaje mi sie ze w kolor bo przy ciemnym granacie jaki mamy nie bedzie za bardzo widać różnicy
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
- Taifun
- Gadatliwa bestia
A ja bym spróbował w czarny matt
Moje MK4 JazzBlue ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=460083" onclick="window.open(this.href);return false;
Próbuj jak ładnie wyjdzie to i u siebie zrobię
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
- darrrrekdaro
- edismd.
jutro będę malował na czarny mat drugie lusterko mysle, ze bedzie pasowało, grill i znaczki tez mam w czarnym maice, poza tym chcąc malować to w kolor budy musialbym kupic lakier kolor, clar itd a akurat mam wystarczającą ilosc matu w garażu to jutro psiknę i myślę, że bedzie cacy. nie wiem tez, czy na dniach nie zamowie juz materialu do podsufitki i struktury lub kleju jupijajej madafaka
Mój Golf tutaj
Jak psikniesz to dawaj foto bo jestem ciekaw tylko jakies dobrej jakośći ;D a nie lepiej malować sufit ? Moim zdaniem malowany jest najblizszy OEM i jest bardzo podobny
- darrrrekdaro
- edismd.
nie chce malowac materiału bo slyszałem, ze czasami lubi zostać na palcach jak ktoś przejedzie paluchem po suficie
Odtłusciłem, okleiłem, efekt jest lepszy pod względem drgania karoserii..to, co zrobiłem zniwelowało troche drganie. z czasem będę oklejał dalej.
Odtłusciłem, okleiłem, efekt jest lepszy pod względem drgania karoserii..to, co zrobiłem zniwelowało troche drganie. z czasem będę oklejał dalej.
Mój Golf tutaj
- darrrrekdaro
- edismd.
PRAWIE koniec sufitu. Osłona przeciwsłoneczna kierowcy coś szwankuje i nie świeci przy otwieraniu klapki więc chyba dopiero zamontuje osłony jak kupię działającą. Mnie się morda cieszy
Mój Golf tutaj
Tarnów IndigoBlue,Gleba,Audio,Czarna podsufitka
Dla mnie wygląda to kozacko choć widzę, że pojechałeś farbą również 'oznaczenia' przy światełkach. Gdzie zamawiałeś materiał jak kleiłeś, pochwalisz się ?
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
też jestem ciekawy
skąd materiał? i czy wszystkie plastiki malowałeś i czym?
skąd materiał? i czy wszystkie plastiki malowałeś i czym?
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Po kiego grzybulca dwa różne subwoofery? Przecież to musi 'grać' strasznie...
- darrrrekdaro
- edismd.
dwa rózne bo buszmena dostałem za free to sobie zamontowałem bo nie chcialem go sprzedawać. przedwczoraj go spaliłem przez przypadek, w planach drugi taki sam clarion ale 30cm jak ten buszmen. aaaaaale troche zejdzie czasu zanim go kupie, no i inny wzmacniacz tez planuje. kwestia mojego audio to sprawa bardzo indywidualna no i ja nie wiem.. wychodzi na to, ze nie mialem okazji posłuchać instalacji audio takiej z prawdziwego zdarzenia. Dla mnie ten sprzęt jest w zupełnosci wystarczalny i jeszcze zapas ma ale ogranicza wzmacniacz -wiadomo. Nie chce wiedziec co by bylo jakby byl lepszy wzmak. A będzie napewno tylko hierarchia planów co do golfa klaruje się tak, ze zakup wzmaka i suba poprzedzą opłaty eksploatacyjne, komplet felg+opony no a biorąc pod uwagę, ze studiuje sobie stacjonarnie to odlozyc kase nie jest za łatwo. Teraz wakacje to wiesz.. moze akurat cos wpadnie.
jak sufit i reszta modów/modzików? podoba Ci się?pozdro
jak sufit i reszta modów/modzików? podoba Ci się?pozdro
Mój Golf tutaj