Problem z otwieraniem szyby bocznej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam serdecznie mam taki problem posiadam elektryczne otwieranie szyby bocznej ale od strony pasażera z przodu i z tyłu nie działa czy ktoś się spotkał z takim czymś co jest tego przyczyną.
Bardzo proszę o rady i pomoc
Bardzo proszę o rady i pomoc
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Na poczatku sprawdz okablowanie ktore idze pomiedzy buda a drzwiami.
I oprócz tego sprawdź czy otwieranie i domykanie działa z kluczyka jeżeli masz taką opcję
VW
-
- Nowicjusz
niestety nie mam takiej opcji otwieranie i zamykanie z kluczyka. Powiem tak z tyłu od strony pasażera otworze szybę ale w przednim panelu natomiast jak chcę sam z tyłu to nie dziąła
Witam Wszystkich!!!
Mam podobny problem co kolega lukaswysocki z tym ze u mnie jest to szyba od strony kierowcy.
Z tym ze gdy wypne kostke podczas gdzy auto jest zapalone i wepne ja zpowrotem to szyba zaczyna dzialac,
ale w momencie wyl silnika szybka staje i na nic juz nie reaguje nawet na domykanie z drzwi.
Macie jakis pomysl??? Co mam zrobic???
Z gory dziekuje i pozdrawiam
Mam podobny problem co kolega lukaswysocki z tym ze u mnie jest to szyba od strony kierowcy.
Z tym ze gdy wypne kostke podczas gdzy auto jest zapalone i wepne ja zpowrotem to szyba zaczyna dzialac,
ale w momencie wyl silnika szybka staje i na nic juz nie reaguje nawet na domykanie z drzwi.
Re: Problem z otwieraniem szyby bocznej
1. Jaką kostkę wpinasz i wypinasz?Vlazly pisze:Witam Wszystkich!!!
1. Czyli przy zgaszonym silniku szyba nie reaguje ( lewa / prawa z drzwi kierowcy )?
2. Czy po przekręceniu kluczyka na kontrolki, szyba reaguje ( lewa / prawa z drzwi kierowcy )?
3. Pytanie może wydać Ci się głupie czy po zamknięciu drzwi gaśnie światełko wewnątrz jak jest w środkowej pozycji?
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Re: Problem z otwieraniem szyby bocznej
a co do tego pyt to odpowiem rano bo nie pamietambrateq pisze:1. Jaką kostkę wpinasz i wypinasz?Vlazly pisze:Witam Wszystkich!!!
Ta kostke w ksztalcie euro pod tapicerka
1. Czyli przy zgaszonym silniku szyba nie reaguje ( lewa / prawa z drzwi kierowcy )?
z drzwi kierowcy i nie reaguje
2. Czy po przekręceniu kluczyka na kontrolki, szyba reaguje ( lewa / prawa z drzwi kierowcy )?
Nie reaguje dopiero po wypieciu tej kostki pod tapicerka
3. Pytanie może wydać Ci się głupie czy po zamknięciu drzwi gaśnie światełko wewnątrz jak jest w środkowej pozycji?