Maskowanie seryjnych halogenów
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- BartheZz_3
- Użytkownik
pomysł na ... maskowanie seryjnych halogenów
To co podales w linku jest zamiast tej kratki ponizej kierunkowskazow wiec nijak sie to ma do Twojej zaslepki
Zapraszam do obejrzenia
Gulf
Gulf
Rzeczywiście jest napisane kratka zderzaka, te moje niedoczytanie, dzięki. W takim razie, wiecie gdzie można dostać coś w tym stylu???
- exploreremg
- Nowicjusz
Zobacz to: http://www.spojler.com.pl/produkt/5074/ ... ja--tuning" onclick="window.open(this.href);return false; Pomalujesz sobie na kolor jaki dusza zapragnie i będzie A jeszcze lepiej tutaj: http://www.spojler.com.pl/produkt/47/vo ... zak-tuning" onclick="window.open(this.href);return false;
było - MK2 1.8 GTI 16V KR
jest - MK3 1.8 ABS
jest - MK3 1.8 ABS
Znalazłem na innej stronce za 60pln takie jak dałeś w drugim linku, czyli cenowo jest ok. Możesz mi jeszcze powiedzieć czym te wloty się różnią, że różnica cenowa jest taka duża??
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jeden chce zarobic mniej a drugi wiecej. nad czym tu sie zastanawiac
Re: pomysł na ... maskowanie seryjnych halogenów
Tylko, że te dwie propozycje są z tego samego sklepu. Więc raczej nie o to chodzi.Mack. pisze:jeden chce zarobic mniej a drugi wiecej. nad czym tu sie zastanawiac
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
spójrz jeszcze raz
strona jest tylko po to aby wszystko było w jednym miejscu a sprzedawcy z całego kraju. jak allegro
iTuning Centrum TC-AUTODESIGN
Kontakt:
Tel.: +48 889091198
TFBtuning
Kontakt:
Tel.: 0-504-976-420
strona jest tylko po to aby wszystko było w jednym miejscu a sprzedawcy z całego kraju. jak allegro
- exploreremg
- Nowicjusz
Dokładnie tak jak Mack. Ci napisał - szukaj najtańszej oferty, bo towar ten sam
było - MK2 1.8 GTI 16V KR
jest - MK3 1.8 ABS
jest - MK3 1.8 ABS
Będę szukał jak najtańszych bo nie tylko to chce zmienić w swoim aucie. Jeżeli mielibyście jakieś inne pomysły o których jeszcze tu nie pisano to dawajcie. Mam jeszcze czas i gdzieś za ok. miesiąc zamierzam coś z tym zrobić. Dzięx
- BartheZz_3
- Użytkownik
Oblukaj to
Mnie sie bardzo podoba, nietypowo :-D
Zdjecie kolegi djmarius z golf3.pl
Zapraszam do obejrzenia
Gulf
Gulf
-
- Nowicjusz
ten ostatni pomysł w moim przypadku nie będzie dobry gdyż na hokej idzie sticker i do tego kierunki są żółte ale to wszystko jest rzecz gustu.
- BartheZz_3
- Użytkownik
Chciales pomysly to masz nie wiedzialem w jakiej koncepcji masz utrzymane auto
Zapraszam do obejrzenia
Gulf
Gulf
szczerze chyba sam kupie te wloty powietrza w zderzaku skoro sa nowki to co z tego ze zamiennik mam zamiennik dokladki retova i to co on przezywa ze mna to jakas masakra i dzielnie sie trzyma mam nawet foto iu mnie w temacie jak dokladka zyje...to pewnie wloty tez beda kozak... albo przedzwonie i zobacze moze sa u mnie w miescie te wloty.. skoro sa zamienniki
MK3 GTD -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=432543" onclick="window.open(this.href);return false;
projektory, gewinde, bbs rm 001 -> 9,5j, hbm, skora recaro z cc, reczny skorka, kiera vr6, pakiet gti, aaz pompa 11, t3, awx wydech tdi
projektory, gewinde, bbs rm 001 -> 9,5j, hbm, skora recaro z cc, reczny skorka, kiera vr6, pakiet gti, aaz pompa 11, t3, awx wydech tdi
jutro powinny byc u mnie juz te wloty wiec zdam relacje ze zdj co i jak pasuje i jak wyglada...
MK3 GTD -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=432543" onclick="window.open(this.href);return false;