Witam!
Popsuła mi się maglownica, cieknie po bokach że szok... słyszałem że są dwa rodzaje maglownic, z gładką rurą oraz z rurą karbowaną, ja u siebie mam z gładką, a od kolegi dostałem karbowaną, czym one się różnią że nie mogę zamontować u siebie karbowanej?
Maglownica - gładka czy karbowana?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Ta Twoja była oryginalna?
Z tego co kojarzę,to ori były karbowane
Z tego co kojarzę,to ori były karbowane
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Michał_1977,
Nie wiem niestety czy to jest oryginał, może ktoś już wymieniał, wygląda jakby nie była ruszana
Nie wiem niestety czy to jest oryginał, może ktoś już wymieniał, wygląda jakby nie była ruszana
- Paweł Marek
- V.I.P.
Zdaje się ma inne drążki i zakładając inną magownice musisz je zmienić, a druga kwestia czy wieloklin na kolumne kierownicy spasuje - lepiej poszukaj takiej samej
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Adrianao8, witaj chetnie bym pomogl z maglem,zajmuje sie tym,tzn regeneracja oraz naprawa,koszt takiej imprezki to 400 pln pol roku gwarancji pod warunkiem ze listwe masz prosta i niezardzewiala, tylko problem ze mieszkam w Szczecinie:/