Nie kreci wcale
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nie kreci wcale
Rano przekrecam kluczyk, przez cwierc sekundy cos slychac, pozniej grobowa cisza, tylko kontrolki sie pala.
Jesli to rozrusznik to jakie koszty naprawy/regeneracji?
Akumulator skreslam bo wieczorem wszystko okej bylo, a w nocy nic nie bylo wlaczone w aucie
Chwilowo w Berlinie jestem i tu mnie ta przyjemnosc zastala, jak to rozrusznik to na popych odpale i do wroclawia do naprawy
Jaki nr seryjny czesci do 110 1.9 tdi asv szukac?
Ostatnio zmieniony wt lip 17, 2012 11:22 przez chudywroc, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Nie kreci wcale
Chyba Cię wygło!chudywroc pisze:na popych odpale
Rozrząd przeskoczy i po silniku.
Drewniany kołek + młotek i kilka razy puknij w końcówkę rozrusznika (nie za mocno!).Przypuszczalnie zawiesiły się szczotki i dlatego nie kręci.
Re: Nie kreci wcale
Ma ktos fote pogladowa gdzie to pod maska jest i gdzie stukac ?:D (toledo 2/golf 4)Michał_1977 pisze:Drewniany kołek + młotek i kilka razy puknij w końcówkę rozrusznika (nie za mocno!).Przypuszczalnie zawiesiły się szczotki i dlatego nie kręci.chudywroc pisze:na popych odpale
Jestem laikiem samochodowym
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Nie kreci wcale [za granica pilne]
Ale akumulator potrafisz zlokalizować, łapiesz na plusowy kabel i po nim trafisz do rozrusznika ... Rozrusznik jest tu ..chudywroc pisze:Ma ktos fote pogladowa gdzie to pod maska jest i gdzie stukac ?:D (toledo 2/golf 4)
Nie kreci wcale
Spoko przypadkowy Niemiec zadzwonil po ADAC
Przyjechali w 10 minut, odpalili auto w 5 minut, zadnej kasy nie chcieli, pelna kulturka
Przyjechali w 10 minut, odpalili auto w 5 minut, zadnej kasy nie chcieli, pelna kulturka