no mosz to pokazałem teraz klaselukas.g60 pisze:Jak nie było jak było ,tomaszku ty taki znawca i taka gapa?będzie zjebka!takowe rsy były za dopłata do £opla kalibra,
Wolał bym dare niż zw1
Moderator: G0 Karcio
no mosz to pokazałem teraz klaselukas.g60 pisze:Jak nie było jak było ,tomaszku ty taki znawca i taka gapa?będzie zjebka!takowe rsy były za dopłata do £opla kalibra,
Lookałem jak wyglądają na Rallye...ale w sumie nic ciekawego. Trzeba poczekać na RS-y, ewentualnie do czasu zakupu założę RM-y..Tomek. pisze:no mosz to pokazałem teraz klaselukas.g60 pisze:Jak nie było jak było ,tomaszku ty taki znawca i taka gapa?będzie zjebka!takowe rsy były za dopłata do £opla kalibra,
Wolał bym dare niż zw1
Kwestia lamp całkiem zrozumiała Jeśli będziesz potrzebował fotki z Rallye na jakiś felgach konkretnych to daj znać bo mam całkiem pokaźną bazę zdjęć na różnych felgachszparak pisze:lukas640, Grill zrobię w Ciemny grafit z chromowanym znaczkiem, natomiast lamp nie będę ruszał...bo znając szczęście to któraś pęknie i będzie problem...Na dzień dzisiejszy to chcę go doprowadzić do porządku...dokładnie wszystko wyczyścić, powymieniać rzeczy eksploatacyjne. Na kolejne sezony coś podłubię...
Za Rallye trochę więcej wyszło...chciałbym dać 17 jak piszesz wtedy bym od razu kupił 17 RS-y i pomalował auto. Compth2 też wchodzą w grę ? nie masz może ich białych ?? gdzieś takie widziałem nowe...lukas.g60 pisze:ta tylko za 17 to by musial polozyc tyle co za tego rejlika,oczywiscie jakby je znalazl,szparak, mam jeszcze compth2 16x7 nówki,i superllegery 17x7 jakby co
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości