możliwe że ta osłona podejdzie do v6 v5 wysłałem wczoraj osłonę do Luki06 on ma v'ke jak by cos nie pasowało to będziemy robić kolejny projekt po VP i PD zrobimy dedykowaną do V
mogę wysłać komuś na przymiar też do 1.8 T bo możliwe że ta z PD będzie pasowała
a czy w 1.8 t nie dało by się zamontować osłony z VP może to ktoś sprawdzić bo jest masa moich zdjęć na forum jak to w vp i w pd wygląda bo wydaje mi się że jest to samo mocowanie od strony rolek jak w vp
Ja być może w tym tyg będę miał auto na podnośniku więc powiedz tylko konkretnie co i gdzie to porobię Ci foty i se sprawdzisz po zdjęciach czy będzie pasować czy nie. Chyba że chcesz mi zrobić prezent w postaci osłony to mogę przymierzyć i dać info czy pasuje
już wysłałem do 1.8 T na przymiar osłonę z VP i pd ale zrób foto miski od strony rolek czy są tam nad nią zaraz 2 otworki gwintowane od strony skrzyni śruby czy są przelotowo skręcone skrzyni z miską od tyłu otwory zaraz nad miską miskę od spodu i silnik od spody od strony przedniej obok pompy wspomagania czy jest tam taki otworek gwintowany to tyle zdjęć jak by się dało
czyli kolejna osłona do 1.8 t pasuje ?? [email protected] jak pasuje to dodam zdjęcia w temacie i będziemy mieli już trzeci rodzaj osłon zaraz po VP i PD
hehe spoko nie trzeba fotek już wysłalem 2 raz osłone do 1.8 T i kolega ma sie odezwac pomyliłem go z tobą prawdopodobnie będzie pasowała już ta osłonka