Było lepiej chyba tylko frekwencja bo co do reszty to chyba tylko Tobie sie podobałoBodzio22 pisze:było fajnie ale w tamtym roku było lepiej
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
Było lepiej chyba tylko frekwencja bo co do reszty to chyba tylko Tobie sie podobałoBodzio22 pisze:było fajnie ale w tamtym roku było lepiej
ileee..?? mi to zajęło 3 godz z minutami...izqaa1992 pisze:do Poznania jechaliśmy 5h
w tamtym roku wszyscy narzekali ze pokrywały sie z S&S i car audio hehe to w tym roku organizatorzy dali późniejGłowaś pisze:Czekając od rana na tym słońcu o 17 już się średnio chciało stać i oglądać
byly w tym roku pieczatki jedna ostrzezenie, nastepny raz out za brame laweta. niestety nikt sie nie skusil. nie tylko organizatorzy robia ten zlot ale przedewszystkim uczestnicy wiec skoro macie jakies pomysly na konkursy niemotoryzacyjne dla ekip prosze je napisac np w tym temacie. jeszcze raz powtorze bo znowu ktostam pare stron wczesniej napisal ze ochrona moze zabrac malolatom kluczyki itp. jesli widzicie taka sytuacje zareagujcie sami i wezwijcie ochrone. zaraz ktos napisze ze placi 20zl to ma w dupie bo trzeba dac wiecej ochrony za jego pieniadze. powstrzymajcie sie od takich komentarzy bo sa zenujace.Bzykstg pisze:.
Moja propozycja na przyszły rok to stworzyć wlepy (wypluwacz tłoków) i używać to jako ostrzeżeńjedno ostrzeżenie i out
(oczywiście tablice zapisywane na wypadek zdrapania wlepy) ALe i tak jest mega poprawa w porównaniu do zeszłego roku, za co Bardzo dziękuje organizatorom.
izqaa1992 pisze:Głowaś pisze:ileee..?? mi to zajęło 3 godz z minutami..
frekwencja po zeszłym roku nie dziwi chociaż według mnie i tak dopisała, może za rok będzie lepiejGolfiarz MK2 pisze:pozamykanie części dróg na terenie zlotu dla ruchu, mało miejsca coby się pokręcić autem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości