dziękihenio098 pisze:O chłopie.. Dobrze, że jednak był pod zadaszeniem nawet jak trochę dostał bo mogło być gorzej.
A szkoda by było bardzo bo przyjemna furka no i VARIANT
no mogło byc gorzej... ostatnio dodawałem foty z golfem kolegi takim ciemnym akurat wracali z chlopakami z chanczy (jeziora) i on sie cofnął przed moją miejscowością a inny kolega golfem też mam fotke z nim w tym temacie ze zlotu w skaryszewie no to on zaryzykował myslal chyba ze zdązy i szyba wybita maska i dach zbite a maske ostatnio od lakiernika odebrał
sąsiad wyczaił jednego takiego ze na całej dłoni mu leżał i u niego największe straty chyba bo na domie eternit pobity i 3 auta na podworku tylko ze on akurat swoim samochodem był 3 km gdzie indziej i mu sie udało, a stali z chlopakami wlasnie 3km od mojej miejscowości i sie zastanawiali co tak szumi a tu tel z domu ze pobiło szklarnie samochody dommaciej 78 pisze:ale masakra. grad wyglada jak jaja !
je-bie sie ta pogoda masakrycznie, jak sie ogląda w telewizji to sie mowi o kurde ale u nas pewnie tak nie bedzie a tu pupa, juz pare godzin 13 albo 14 jednostek strazy rozkłada folie na domach, kto mial dachowke na dachu nie bylo szans u mnie na 3 budynkach z eternitu sitko
mam filmik to Wam zapodam bo akurat bylem wtedy na dworze