YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Tarnów IndigoBlue,Gleba,Audio,Czarna podsufitka
Montując jedną porządną skrzynkę i porządny wzmacniacz uzyskałbyś dużo lepszy efekt. A jak z przodem? Gra seria pod radiem? Ja też kiedyś robiłem granie od d*py strony i to nie jest zbyt dobre posunięcie Sufit ok, zawsze to nieco ciemniej w samochodzie.
- darrrrekdaro
- edismd.
haha dobrze to nazwales tak narazie jest seria ale na wzmaku wszystko zeby radia nie obciążac. ja stopniowo ale do przodu brnę. w planach chce też zmienic glosniki na przodzie + tweetery.
skończone wygłuszanie tylnych boczków i nieskończone wygłuszanie bagażnika+parę fotek ogółu
skończone wygłuszanie tylnych boczków i nieskończone wygłuszanie bagażnika+parę fotek ogółu
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2012 10:58 przez darrrrekdaro, łącznie zmieniany 3 razy.
Mój Golf tutaj
- darrrrekdaro
- edismd.
Wpadło parę stickerbombowych akcencików. Auto jeszcze przed ogarnianiem wnętrza więc syf jak cholera.
Mój Golf tutaj
- Taifun
- Gadatliwa bestia
Fajny pomysł i ładnie to wygląda Ciężko się obkleja wypukłości tą folią?
Moje MK4 JazzBlue ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=460083" onclick="window.open(this.href);return false;
- darrrrekdaro
- edismd.
smieszy mnie ogólnie to, ze na innym forum wrzuciłem zdjęcia i ogólnie raczej zostało to znegowane kwestia gustu. Co do oklejania to nie było zadnych problemów
Mój Golf tutaj
- Taifun
- Gadatliwa bestia
Hehe no kwestia gustu Sam myśle nad stickerbombem ale jeszcze dokładnie nie wiem co oklejać Podesłałbyś na prv linka do aukcji na której kupiłeś tą folię?
Moje MK4 JazzBlue ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=460083" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jeżu
- VW Baron
- Auto: VW Golf mk1 cabrio 91
- Silnik: 2H
Gumiś 89, dla mnie też jak kto woli, ja tam wole polerować plastiki jak u mnie w golfiku sa
darrrrekdaro, ale golfik fajnie się prezenci z tymi lampionami czarnym frontem i białymi felami.. a pytanko dało coś wygłuszenie ?
darrrrekdaro, ale golfik fajnie się prezenci z tymi lampionami czarnym frontem i białymi felami.. a pytanko dało coś wygłuszenie ?
Był vw golf Mk2 1,3 GT
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
- darrrrekdaro
- edismd.
dzięki za konstruktywne oceny ;p
wygłuszenie to nie jest skończone. mogę powiedzieć, ze skonczone są tylko oba tylne boczki. bo tam jest wygłuszony juz całkiem, nie ma gołej karoserii. bagażnik nie jest skończony, drzwi przednie w ogole nie są jeszcze wygłuszone. jak sprawdzałem jakieś różnice na tym co mam teraz to zauwazyłem, ze blacha nie rezonuje i rzeczywiście w tych miejscach nie slychać już tak muzyki jak dotychczas. powiem krótko, wg mnie wytłumiło. najwiecej dźwieku spieprza przez uszczelki. zobaczymy jak wyglusze do końca a przede wszystkim przód jaka bedzie roznica. pozdro
wygłuszenie to nie jest skończone. mogę powiedzieć, ze skonczone są tylko oba tylne boczki. bo tam jest wygłuszony juz całkiem, nie ma gołej karoserii. bagażnik nie jest skończony, drzwi przednie w ogole nie są jeszcze wygłuszone. jak sprawdzałem jakieś różnice na tym co mam teraz to zauwazyłem, ze blacha nie rezonuje i rzeczywiście w tych miejscach nie slychać już tak muzyki jak dotychczas. powiem krótko, wg mnie wytłumiło. najwiecej dźwieku spieprza przez uszczelki. zobaczymy jak wyglusze do końca a przede wszystkim przód jaka bedzie roznica. pozdro
Mój Golf tutaj
Materiał ładny do podsufitki, tylko widze że wszystko sie do niego bedzie czepiać każdy pyłek i żeby Cie to do nerwicy nie doprowadziło :p
- darrrrekdaro
- edismd.
Antonio- o dziwo nie jest źle .. ostatnio rpacowałem troche na buydowie i przewoziłem ubrania zaje uebane zakurzone .. na podsufitce nic a kurzyło się ;> jedyne co zauwazylem to jak dlubalem cos w srodku to glową dotknalem sufitu to gdzieniegdzie wlos został;p tak to czarna jak śmierć i czysciutka ;p polecam
Mój Golf tutaj
darrrrekdaro, no też chciałem taki materiał ale tapicer powiedział ze może Ci sie coś przyczepiać itp.. wiec dał mi inny i tez jestem mega zadowolony
- darrrrekdaro
- edismd.
listwa USA na przód bez bocznych usów prędzej czy później. dziś albo jutro jadę zawieźć do plastikarza
Mój Golf tutaj
- darrrrekdaro
- edismd.
narazie auto sobie stoi tak i czeka na listwę pare razy jechałem przez miasto bez zderzaka to ludzie omało karków nie skrecali
Mój Golf tutaj