Pokaż nam swój sprzęt!
Pokaż nam swój sprzęt!
antena marketówka? Jesli się znasz na tym lub tak myslisz to sie mylisz he antena kupiona ok 2 miesięcy temu i jakoś sobie nie przypominam żebym ją w jakimkolwiek markecie kupywał
VW
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Pokaż nam swój sprzęt!
To antena marki krzak niestety. Takie anteny w porządnych serwisach stoją na półce z podpisem "Czego nigdy nie kupować".
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Pokaż nam swój sprzęt!
Ja nie chcę zrobić Ci na złość, tylko uświadomić, że ktoś w sklepie wcisnął Ci bubel produkowany w Chinach. Co było na opakowaniu napisane: Intek, Canva, czy inne badziewie?
Pokaż nam swój sprzęt!
Widze że się starszne wczuleś odnosnie mojej anteny, kolego napisze Ci tak: dla Ciebie to może być nawet rakieta a nie antena, ważne że właściciel czyli ja jestem zadowolony, pozdrawiam a na lepszy humor
VW
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Pokaż nam swój sprzęt!
To bądz zadowolony, kontroluj co jakiś czas SWR i oby więcej takich uszczęśliwionych klientów.
Pokaż nam swój sprzęt!
pawiel-23, pewnie nawet nie znasz firmy, ale najważniejsze, że jesteś zadowolony. Mógłbyś powiedzieć ile taka rakieta/antena kosztuje?
Pokaż nam swój sprzęt!
authority jestem zadowolony i to najważniejsze, cene pewnie jaka bym nie podał to kolega k0nr4d powie że tania, że badziew że,,krzak,, itp, natomiast jak będe zmieniał antene to skorzystam z pomocy kolegi dla mnie tania ona nie była, dla innych to badziew, ale każdy orze jak może, więc póki co dla mnie jest ok, pozdrawiam was
VW
Pokaż nam swój sprzęt!
pawiel-23, nie zapominaj, że k0nr4d zna się na tych tematach, m. in. też i mi pomagał dobierać sprzęt. Nie ma też co iść w zaparte, że to jest markowa antena, ale najważniejsze, że jesteś zadowolony.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- xlsss
- Użytkownik
- Auto: MK3
- Silnik: AAZ
- Kontakt:
Pokaż nam swój sprzęt!
Też nie rozumiem wytykania tanich "krzaków". Jego decyzja co kupił i co założył na dach. k0nr4d, Mimo iż jesteś znawcą obeznanym w tych tematach co szanuje, to jako moderatorowi nie wypada wdawać się w takie "zatarcia".
Pokaż nam swój sprzęt!
xlsss, ja uważam, że ten temat służy po to aby pokazywać nasz sprzęt CB, ale co za tym idzie też wypowiadać swoje zwięzłe spostrzeżenia i opinie tak jak ma to miejsce np. w temacie ,,Nasze auta". Zamiast wyrazu ,,zatarcia" bardziej pasowałoby ,,uświadomienie", ale już ten wyraz przewinął się w ostatnich postach. Oczywiście nie jestem adwokatem k0nr4d ani żadnego innego użytkownika, bo to tak może brzmieć, jest to tylko moja subiektywna opinia.
Pozdrawiam i życzę szerokości
Pozdrawiam i życzę szerokości
- xlsss
- Użytkownik
- Auto: MK3
- Silnik: AAZ
- Kontakt:
Pokaż nam swój sprzęt!
authority, No to kolega pawiel-23, pokazał nam swój sprzęt. Nie wiem jak dla Ciebie, ale te "zwięzłe spostrzeżenia i opinie" w kilku postach moderatora podchodziły pod sarkazm i szyderę to moja opinia. Miłego poniedziałku
Pokaż nam swój sprzęt!
PANOWIE! obiecuje że jak będe zmieniał antene to odezwe się do was, doradzicie mi a wtedy wszyscy będziemy cieszyć się wspólnym szczęściem trzymajcie kciuki, zabieram golfiacza na przejażdzke do Niemiec
VW