Witam. Mam dylemat w sprawie wydechu koncowego. Zastanawiam sie czy kupic od razu np. jakis wydech remusa / ulter z delikatną dwururką do mojego mk3 czy kupic nowy tłumik końcowy oryginalny do mk3 i wspawac po prostu jakąś końcówke do niego. Nie mam zamiaru robic wydechu z rurami jak rynny tylko delikatne. Z drugiej strony podobaja mi sie polerowane kraniki na tył z AFNa. I mam dylemat co by lepiej leżało i wygladalo
BTW: Czy w momencie zmiany lusterek NIEGRZANYCH na PODGRZEWANE w golfie 3 musze ciągnąc jakąś dodatkową wiązkę kabla zasilajacego ? czy po prostu montuje nowe lustra w miejsce starych, spinam kable i gotowe ? Pozdro
Nowy wydech końcowy / sama końcówka + Lusterka
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-= Self-improvement is masturbation Self destruction is the answer =- Tyler Durden [FC]
jesli chodzi o tlumik to ja polecam od tdi i ew jego dac w poler i bedzie fajny efekt napewno duzo lepiej to wyglada niz 1 fifka czy rynna z tylu, najpierw mozna kupic zwykla 2 rurke a potem w miedzy czasie przepolerowac koncowki i bedzie ok
MK3 GTD -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=432543" onclick="window.open(this.href);return false;
projektory, gewinde, bbs rm 001 -> 9,5j, hbm, skora recaro z cc, reczny skorka, kiera vr6, pakiet gti, aaz pompa 11, t3, awx wydech tdi
projektory, gewinde, bbs rm 001 -> 9,5j, hbm, skora recaro z cc, reczny skorka, kiera vr6, pakiet gti, aaz pompa 11, t3, awx wydech tdi