R32 chyba wychodziły tylko w 2003.martingolfik pisze:z VINu wychodzi 2003 rok
Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
www.proturbo.com.pl
mają inną wysokość mocowania na tłoczek sprysku i inny kształt krawędzi bocznej ze względu na różnice w zderzakach .:R i zwykły mk4 , zaślepka na sprysk w zderzaku .:R ma końcową literę B w nr; BGRU.martingolfik pisze:po czym poznales ze zaslepki sa od zwyklego mk4? jak to doroznic? jutro najprawopodobniej jade go ogladac, auto swiezo sprowadzone do kraju, podobno przebieg realny zobaczymy na miejscu, z VINu wychodzi 2003 rok
Kolega był
... na czujniku od 140 do 360 ( cały malowany / brak rys itp ) na dachy było chyba około 140
... podobno wspawany miał jeden błotnik ( info od właściciela )
... tylna klapa nachodzi z jednej strony na lampę
... szczeliny miedzy maską błotnikami z przodu tez nierówne
... środek extra
... jeździ też się dobrze i prosto ( info od osoby jeżdżącej )
uważam że przebieg może być ORI ... mógł zostać piż%$%$% stał X czasu zanim ktoś go złożył i dlatego pewnie ma tak mało nahulane
a i sprowadzony jest z Litwy
za 36 oddawał
... na czujniku od 140 do 360 ( cały malowany / brak rys itp ) na dachy było chyba około 140
... podobno wspawany miał jeden błotnik ( info od właściciela )
... tylna klapa nachodzi z jednej strony na lampę
... szczeliny miedzy maską błotnikami z przodu tez nierówne
... środek extra
... jeździ też się dobrze i prosto ( info od osoby jeżdżącej )
uważam że przebieg może być ORI ... mógł zostać piż%$%$% stał X czasu zanim ktoś go złożył i dlatego pewnie ma tak mało nahulane
za 36 oddawał
mk1 -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=521978" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
z racji tego, że na Litwę mam blisko, paru kolegów oglądało/sprowadzało samochody z Litwy. Bardzo często auta po 2-3 miesiącach ginęły spod domów. Jeden znajomy po kupnie auta po wjechaniu na podnośnik znalazł pod progiem zawiniątko z dorobionym kluczykiemnolnejm pisze:
za 36 oddawał

MocneUcHO pisze:Jeden znajomy po kupnie auta po wjechaniu na podnośnik znalazł pod progiem zawiniątko z dorobionym kluczykiem

Cena za wynajem auta, dopóki nie przyjedzie w środku nocy kierowca odprowadzający do domu

Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
nolnejm, 140 to już jest malowanie? Wydaje mi się, że to jest jeszcze w normie. 

Teoretycznie pierwszy lakier to jest do 180.
www.proturbo.com.pl
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Czasem umowy są tak skonstruowane (w języku Liteswkim), że właśnie wypożyczamy samochód na określony okres.zlos pisze: Cena za wynajem auta, dopóki nie przyjedzie w środku nocy kierowca odprowadzający do domu
Dopiero po przetłumaczeniu umowy na PL i dokładnym wczytaniu się w jej treść wychodzi że samochód wypożyczyliśmy a nie kupiliśmy. Na Litwie wychodzą wałki jakich mało...
Witam wszystkich,ktoś kiedyś pytał o tego golfa r20 http://moto.allegro.pl/vw-golf-vi-r-20- ... 55784.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tak się składa że byłem go wczoraj obejżeć , Panowie zdaleka od tego golfa,takiego ulepa nigdy nie widziałem, liczyłem że jak gość handluje częściami,to założy po wypadku używane ale nie szpachlowane części ,no mój błąd
golf był zmiażdzony z dwóch stron + dostał podłogą ,przodem ,podłużnice szpachlowane i co najważniejsze nie doczyszczone ,no bo po co 
wszędzie szpachla ,która pod maską zaczyna pękać , gość chyba ręcę wycierał o wszystko w komorze silnika bo tu trochę szpachli i tam trochę
, całe malowane to chyba nie muszę pisać
ale jak to jest sztuka
wszędzie zacieki, to jest poprostu nie możliwe żeby tak żle pomalować,a jednak się da a najlepsze zostawiłem na koniec , przed wjazdem na serwis , właściciel przyznał się ,że na skrzyni są mikropęknięcia , ale spoko sklejone klejem
, skrzynia dostała mocno ,pourywane kawałki sklejone klejem , cieknie okrutnie ,niestety nie zrobiłem zdjęć bo byłem w szoku , nawet zapomniałem zapytać jak oni sami dolewają tego oleju do skrzyni
reasumując stwierdzam że właściciel ma mikropęknięcia mózgu sprzedając taki samochód,pozdrawiam
tak się składa że byłem go wczoraj obejżeć , Panowie zdaleka od tego golfa,takiego ulepa nigdy nie widziałem, liczyłem że jak gość handluje częściami,to założy po wypadku używane ale nie szpachlowane części ,no mój błąd

wszędzie szpachla ,która pod maską zaczyna pękać , gość chyba ręcę wycierał o wszystko w komorze silnika bo tu trochę szpachli i tam trochę

ale jak to jest sztuka

cena mówi sam za siebie 

Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS

Coś z innej parafi, ale warte obejrzenia:
http://otomoto.pl/lamborghini-inny-ktm- ... 91399.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy tu jest identyczny silnik co w 6 R?
http://otomoto.pl/lamborghini-inny-ktm- ... 91399.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy tu jest identyczny silnik co w 6 R?
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!