Wymiana czujnika temperatury płynu w silniku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam! Kilka dni temu autko załapało tryb awaryjny.Po resecie było wszystko ok. podłączyłem do kompa i pokazało błąd czujnika temperatury płynu.Chciałbym go wymienić,tylko nie bardzo wiem jak i gdzie on jest. Proszę więc was o pomoc i jak byłby ktoś łaskaw to jeszcze jaki ten czujnik kupić ,numer w katalogu.Autko ma silnik AXR z 2003r .
Ostatnio zmieniony wt mar 31, 2009 16:40 przez Rafica, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony wt mar 31, 2009 16:44 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
czujnik temperatury płynu chłodzącego zielony 059 919 501A
29 zeta
http://www.allegro.pl/item571302879_czu ... _nowy.html
29 zeta
http://www.allegro.pl/item571302879_czu ... _nowy.html
[b]148KM/326Nm[/b]
-
- Gadatliwa bestia
Witajcie , jaki muszę kupić typ czujnika płynu chłodzącego skoro mam mk4 z '98 roku , silnikiem 1.9TDI AHF o mocy 110km ? Chciałem spisać numer ze starego , lecz jak zauważyłem po ściągnięciu kostki go nie ma, a wyjmować nie chcę , gdyż płyn poleci. W razie potrzeby mogę podać numer vin.
-
- Niesolidny sprzedawca
maarcin09,
wpisz w allegro model i silnik auta i bedziesz wiedzial
wpisz w allegro model i silnik auta i bedziesz wiedzial
Witam
Może ktoś wie czy dostanę wtyczke do czujnika cieszy. (pacjent golf AXR)
Ostatnio chciale myciagnąc i przeczyścic i ułamał sie zatrzask ten który blokuje
kicha teraz nie za bardzo można jeżdzić zakleilem to narazie plastikiem na cieplo ale myśle ze dlugo nie wytrzyma
Może ktoś wie czy dostanę wtyczke do czujnika cieszy. (pacjent golf AXR)
Ostatnio chciale myciagnąc i przeczyścic i ułamał sie zatrzask ten który blokuje
kicha teraz nie za bardzo można jeżdzić zakleilem to narazie plastikiem na cieplo ale myśle ze dlugo nie wytrzyma