Podwójny kierunkowskaz lampy przedniej
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Niesolidny sprzedawca
Witam mam pytanie i prośbę o pomoc chciałem założyć do swojego MK4 podwójny kierunkowskaz do lamp przednich tylko że nigdzie nie mogę go znalesc?!
GDZIE MOŻNA KUPIĆ TAKI ODBLASK Z OPRAWA?
GDZIE MOŻNA KUPIĆ TAKI ODBLASK Z OPRAWA?
podwójny kierunkowskaz MK4 Lampa przód
Kup jakieś szroty rozbite od angola i przełożysz kierunki... ot tyle...michal710VW pisze:???!!!!GDZIE MOŻNA KUPIĆ TAKI ODBLASK Z OPRAWA
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
- lgruszkos
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kolego na allegro poszukaj uszkodzonych lamp i wyciągnij kierunki, aha tylko nie zdziw się bo kierunków do zwykłej lampy nie przykręcisz, tylko wchodzi w gre albo dorobienie jakis blaszek aby to trzymały, albo prosta sprawa-silikon
Moje mk4 viewtopic.php?f=89&t=173568" onclick="window.open(this.href);return false;
---------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
Ktoś na kąciku jakiś czas temu sprzedawał same kierunki
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Heh. Troszkę trzeba pokombinować. U mnie była totalna rzeźba bo nawet musiałem wykroić w lampie miejsce na ten drugi kierunkowskaz (brak wykręcanej zaślepki halogenu). Potem zwykły super glue i to wszystko trzyma się już rok czasu
odkopię troszkę temat.
jak jest z podpięciem drugiego kierunku ? na żywca bez stresu do kabli z podstawowego kierunku czy trzeba się gdzieś dalej zagłębić ?
jak jest z podpięciem drugiego kierunku ? na żywca bez stresu do kabli z podstawowego kierunku czy trzeba się gdzieś dalej zagłębić ?
Na żwywa, tylko potem może być problem z sygnalizacją spalonej żarówki. Ewentualnie poprzez przekaźnik.
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
skaktus, w mk4 z tego co mi wiadomo nie ma nic takiego jak sygnalizacja spalonej żarówki
macabra_, to wykręć żarówke od kierunku ;]
Zmienia się opór, i kierunek zaczyna mrugać znacznie szybciej - większość mi znanych samochodów ma coś takiego
Zmienia się opór, i kierunek zaczyna mrugać znacznie szybciej - większość mi znanych samochodów ma coś takiego
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
A to cenna informacja myślałem, że rozchodzi się o sygnalizację po CAN z ciekawości muszę sprawdzić jak będzie działało to u mnie w przypadku podwójnych kierunków
Jeśli przy spalonej mrugają szybciej, to przy dwóch pewnie wolniej
Daj znać jaki jest rzeczywisty efekt.
Daj znać jaki jest rzeczywisty efekt.
- sebatm
- Grupa Tomaszowska
skaktus pisze:Jeśli przy spalonej mrugają szybciej, to przy dwóch pewnie wolniej
Dzialaja normalnie
Jak cos mam na sprzedaz pare kierunkow, jak cos to PW
dokładasz 40W dodatkowego obciążenia. Mi padł bezpiecznik od awaryjnych. Miałem 15A i musiałem dać 20A chyba, że zły miałem od początku
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
witam
dawno mmmnie tu nie było ale wracam
macie jakieś fotki gotowej lampy z dwoma kierunkami???
dawno mmmnie tu nie było ale wracam
macie jakieś fotki gotowej lampy z dwoma kierunkami???