+++++ORYGINALNE nowe części do VW+++++ www.best-solutions.pl
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
No to super, u mnie w serwisie nawet nie potrafili załatwić. Daj na PW dane do przelewu ;]
jeszcze mam pytanie, czy to kompletna rozeta z diodą czy sam korpus? jeśli bez diody to ile za nią?
jeszcze mam pytanie, czy to kompletna rozeta z diodą czy sam korpus? jeśli bez diody to ile za nią?
siema, kupie u Ciebie taśmę dwustronna do montażu listw bocznych?
niestety nie mam dobrej ceny na taśme - na allegro 3m widzialem w duzo lepszej cenie niz u mnie w hurtowni. Na ten asortyment nie negochowalem rabatow.... tak wiec w tej materii odpadam :/
[img]http://img530.imageshack.us/img530/6396/forum2lv0.jpg[/img]
------
ORYGINALNE części i akcesoria do VW !! Zapytaj na priv, ceny niższe niż w ASO !!!!
------
ORYGINALNE części i akcesoria do VW !! Zapytaj na priv, ceny niższe niż w ASO !!!!
Re: +++++ORYGINALNE nowe części do VW+++++ www.best-solution
[quote="paww18"]niestety nie mam dobrej ceny na taśme - na allegro 3m widzialem w duzo lepszej cenie niz u mnie w hurtowni. Na ten asortyment nie negochowalem rabatow.... tak wiec w tej materii odpadam :/[/quote]
czyli szukac firmy 3m, czytalem tez ze polecaja firme boll i wurth
co bedzie najlepsze?
czyli szukac firmy 3m, czytalem tez ze polecaja firme boll i wurth
co bedzie najlepsze?
- sebatm
- Grupa Tomaszowska
[quote="Out"]czyli szukac firmy 3m, czytalem tez ze polecaja firme boll i wurth
co bedzie najlepsze?[/quote]
Ja kolego kleilem ostatnio listwy na tasme bolla, narazie wszystko trzyma jak nalezy, aczkolwiek nie jest ta tasma tak mocna jak oryginalna. Gosc u ktorego kupowalem ta tasme polecal 3M ale cena zaporowa jak dla mnie szkoda kasy moim zdaniem. Za listwy w kolorze do mojej czworki dalem mniej niz kosztuje tasma 3M. Koszt tasmy bolla symboliczy a robi robote.
Ja kolego kleilem ostatnio listwy na tasme bolla, narazie wszystko trzyma jak nalezy, aczkolwiek nie jest ta tasma tak mocna jak oryginalna. Gosc u ktorego kupowalem ta tasme polecal 3M ale cena zaporowa jak dla mnie szkoda kasy moim zdaniem. Za listwy w kolorze do mojej czworki dalem mniej niz kosztuje tasma 3M. Koszt tasmy bolla symboliczy a robi robote.
[quote="sebatm"][quote="Out"]czyli szukac firmy 3m, czytalem tez ze polecaja firme boll i wurth
Ja kolego kleilem ostatnio listwy na tasme bolla, narazie wszystko trzyma jak nalezy, aczkolwiek nie jest ta tasma tak mocna jak oryginalna. Gosc u ktorego kupowalem ta tasme polecal 3M ale cena zaporowa jak dla mnie szkoda kasy moim zdaniem. Za listwy w kolorze do mojej czworki dalem mniej niz kosztuje tasma 3M. Koszt tasmy bolla symboliczy a robi robote.[/quote]
dzieki za info kolego
Ja kolego kleilem ostatnio listwy na tasme bolla, narazie wszystko trzyma jak nalezy, aczkolwiek nie jest ta tasma tak mocna jak oryginalna. Gosc u ktorego kupowalem ta tasme polecal 3M ale cena zaporowa jak dla mnie szkoda kasy moim zdaniem. Za listwy w kolorze do mojej czworki dalem mniej niz kosztuje tasma 3M. Koszt tasmy bolla symboliczy a robi robote.[/quote]
dzieki za info kolego
boll duuuzo tanszy, sprawdzilem i 6mmx10m mam po okolo 8zł, wiec u Ciebie w sklepie powinno byc podobnie - koszt wysyłki bylby wyzszy niz tasmaOut pisze:sebatm pisze:Ja kolego kleilem ostatnio listwy na tasme bolla, narazie wszystko trzyma jak nalezy, aczkolwiek nie jest ta tasma tak mocna jak oryginalna. Gosc u ktorego kupowalem ta tasme polecal 3M ale cena zaporowa jak dla mnie szkoda kasy moim zdaniem. Za listwy w kolorze do mojej czworki dalem mniej niz kosztuje tasma 3M. Koszt tasmy bolla symboliczy a robi robote.Out pisze:czyli szukac firmy 3m, czytalem tez ze polecaja firme boll i wurth
co bedzie najlepsze?
dzieki za info kolego
------
------
kupic boll'a da rade czy sie nie bawic i dolozyc i kupic 3m ? szerokosc to 6mm ? nie mam mozliwosci zmierzyc szerokosc starej tasmy
ktos z chlopakow by musial powiedziec jaka szerokosc... lepiej nie kupowac w ciemno i sie pozniej denerwowac ze cos nie gra tak jak powinno..
------
------
-
- Nowicjusz
Witam
Mój samochód to vw golf IV kombi 2001r. 1,9tdi 4motion
Chciałem się zapytać o cene pakietu na złe drogi chodzi mi o to żeby go podnieść jak najwyżej:
sprężyny przód dla pojazdów na złe drogi G39 dla masy L39
amortyzator przód G39
odbój amortyzatora przód g39
chyba jeszcze tulejka dystansowa 1J0412311 ale to nie wiem czy do 4motion
miska górna sprężyny
łożysko amortyzatora
poduszka górna amortyzatora
nakrętka mocująca kolumnę MacPhersona,
łącznik stabilizatora od strony kierowcy i od pasażera
amortyzator tylny na złe drogi JW
podkładka górna sprżyny JW
spręzyna tylna JW
nie znam nr części (jak możecie to odpiszcie z nr) ale chodzi mi o "pakiet na złe drogi" do tego autka kompletny co by tam trzeba było wymienić
vin: WVWZZZ1JZ1D447242
Mój samochód to vw golf IV kombi 2001r. 1,9tdi 4motion
Chciałem się zapytać o cene pakietu na złe drogi chodzi mi o to żeby go podnieść jak najwyżej:
sprężyny przód dla pojazdów na złe drogi G39 dla masy L39
amortyzator przód G39
odbój amortyzatora przód g39
chyba jeszcze tulejka dystansowa 1J0412311 ale to nie wiem czy do 4motion
miska górna sprężyny
łożysko amortyzatora
poduszka górna amortyzatora
nakrętka mocująca kolumnę MacPhersona,
łącznik stabilizatora od strony kierowcy i od pasażera
amortyzator tylny na złe drogi JW
podkładka górna sprżyny JW
spręzyna tylna JW
nie znam nr części (jak możecie to odpiszcie z nr) ale chodzi mi o "pakiet na złe drogi" do tego autka kompletny co by tam trzeba było wymienić
vin: WVWZZZ1JZ1D447242
Witam, ja chciał bym zapytać o kilka bajerów: dokładka przód bora/jetta gli/25jahre, dekielek do felgi bbs 17 rc 324 i czy może można samą ramkę srebrną do mieszka.
można pisać Tu może ktoś inny też tego szuka;-). Dziękuję
można pisać Tu może ktoś inny też tego szuka;-). Dziękuję
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
mam pytanko czy są dostępne zwykłe nakładki na pedały do golfa II i po jakiej cenie? (komplet, manualna skrzynia)