![banghead :banghead:](./images/smilies/banghead.gif)
http://allegro.pl/liqui-moly-3701-5l-to ... 59072.html
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Tofik90 pisze:Kolega przesiadł się na olej syntetyczny i zachwala to przejście. Auto lepiej się zbiera,
i lej go dalej lub zmień na tańszy o tych samych parametrachTofik90 pisze:Dotychczas lałem Motula 10W40 semi syntetic.
Jaworess pisze:No 5W40 LM TP TEC 4100 drogi jest.
Zobaczcie sobie ile ten olej kosztuje w DE ...ceny zaczynają się od 30 euro... do 40 euro max ... za 5l .. w pierwszym lepszym sklepie internetowym zajmującym się sprzedażą olejów widnieje cena 33.90 euro za 5lPiasek pisze:LM korzystnie tylko w promocjach wychodzi. W normalnych cenach to bardzo drogi olej.
Co nie oznacza, że jest dostępny w każdym oddziale od ręki. Nie sprawdzałem w IC bo miałem mało czasu aby do niego jechać.Piasek pisze:jhosef, IC mają go w stałej ofercie
Wszystkie oleje są ze sobą mieszalne.. osobnym tematem pozostaje co uzyska się po zmieszaniu, a to zależy od właściwości mieszanych ze sobą olejów..kamil1111 pisze:czy ewentualnie można je mieszać?
stara nalepka i nazwakamil1111 pisze:Panowie czym różnią się te dwa oleje
MOBIL Super M Diesel 15W-40
nowa nalepka i nazwa - olej ten sam.kamil1111 pisze:MOBIL Super 1000 X1 Diesel 15W40
Amen.italiano_83 pisze:Wszystkie oleje są ze sobą mieszalne.. osobnym tematem pozostaje co uzyska się po zmieszaniu, a to zależy od właściwości mieszanych ze sobą olejów..
W tej samej lepkości nic się nie zmieni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 35 gości