Itam..Patriic pisze:truckman, nomalnie ASZ albo ARL
Gnojownik to można wrzucić do auta, którym się porusza na co dzień..
Poza tym do tego auta pasuje tylko i wyłącznie mocna benzyna wydająca ładny dźwięk, więc jedynie 2,8; 3,2 lub 3,6

Moderator: G0 Karcio
Itam..Patriic pisze:truckman, nomalnie ASZ albo ARL
Dzieki KoJ@K! Milo bylo poznac i pogadac chwileKoJ@K pisze:Ladny jest. i ten srodek bardzo sie podoba .
Patriic pisze:muszę stwierdzić, że auto jest zrobione mega! ale silnik to jakaś pomyłka... nie lepiej zmienic na mocniejszy albo wrzucic jakiegos TDI'ka?
Co do silnika spokojnie!GoNzO !!! pisze:A ja bym tu widział 1.8T z S3
wlasnie sie zastnawialem czy sagano ogarnal nadpalenia i te rysy na tylnym blotniku bo na fotach nie widactruckman pisze:Wcaoraj ogladalem straty po sezonie i nadpalenia prawie nie widac wiec jest dobrze
Jednak płaski przód dość znacznie odstaje od reszty.. Brakuje tu tego wklęśnięcia..
Bo ogólnie to jest tak, że albo ktoś umie robić zdjęcia i wtedy auto ładnie wygląda na nich, albo nie umie ich robić i wtedy widać niedoróbki. A naprawdę dobrze zrobionych aut, w których zadbano o szczegóły wbrew pozorom nie ma aż tak dużodaniocrack pisze:wlasnie sie zastnawialem czy sagano ogarnal nadpalenia i te rysy na tylnym blotniku bo na fotach nie widac![]()
Dokladnie! Nawet auta typowo weekendowe i zlotowe maja jakies niedorobki. U mnie nie od dzis wiadomo, ze mam rysy po jakims "milosniku marki" i niestety dopiero na zywo strasznie rzuca sie to w oczy.Kamel pisze:Bo ogólnie to jest tak, że albo ktoś umie robić zdjęcia i wtedy auto ładnie wygląda na nich, albo nie umie ich robić i wtedy widać niedoróbki. A naprawdę dobrze zrobionych aut, w których zadbano o szczegóły wbrew pozorom nie ma aż tak dużo
Jeszcze nie. Na ta zime priorytetem bedzie w koncu malowanie bokow + pare poprawek na dawnych rzeczach. Trzeba to zrobic bo boje sie o te nadpalenia. Co do rys mialem pewnosc, ze tam nic nie wychodzilo przez 3 lata.daniocrack pisze:wlasnie sie zastnawialem czy sagano ogarnal nadpalenia i te rysy na tylnym blotniku bo na fotach nie widac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości