I krecic obrotami zamiast naprawde przyspieszać....arwam pisze:można też dać wał od 1.5D i mamy znów 1.6 które możemy kręcić jak wiertarkę
WG czy VNT
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Ma gadane
Re: WG czy VNT
WG czy VNT
ciepek, pytalem sie ciebie jak u ciebie to turbo sie sprawuje (i w jakim silniku go masz w 1.6?) masz jakis filmik lub foto z montarzu???
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
WG czy VNT
biznes88, kolega ciepek ma 1.9 AAZ'ta, ma pompę 11mm wtryski od merca 265... no i to turbo. Rozmawiałem z ciepek i to samo turbo będę montował, nie dość że tanie to jeszcze wydajne .
Ostatnio zmieniony czw wrz 20, 2012 18:20 przez marcinas1983, łącznie zmieniany 1 raz.
WG czy VNT
Aha ja wlasnie tez myslalem kiedys o nim ale nie wiem czy to bajki czy to sen czy faktycznie jest dobre. Myslisz ze bylo by lepsze od T3?
-
- Ma gadane
popros kolegów marcinasa lub td diesel....to podeslą Ci moje filmiki z tdsbiznes88 pisze:Aha ja wlasnie tez myslalem kiedys o nim ale nie wiem czy to bajki czy to sen czy faktycznie jest dobre. Myslisz ze bylo by lepsze od T3?
-
- Ma gadane
228mm nówka sachs czy luk jak wolisz lub inaczej 1z,vr6,transporter t4 czy cos tam g60 wszystko jeden czort bo symbol ten sam naturalnie z lekkim kołem zdarte z ok 12 do 5 kgTDiesel power pisze:, a jakie ty masz sprzęgło u cb?
WG czy VNT
sprzęgła 1Z, VR6 i T4 są inne, rónice są w silłach docisku i charakterystyce tłumienia drgań w tłumiku drgań skrętnych...
-
- Ma gadane
jasne ...a łyzka na tonie mozliwe....docisk ten sam(nr luk -ten sam) okładzina tarczy ta sama (vr6 ma dwie sprezyny wiecej chyba tylko po to by sie tłukły)arwam pisze:sprzęgła 1Z, VR6 i T4 są inne, rónice są w silłach docisku i charakterystyce tłumienia drgań w tłumiku drgań skrętnych...
a siłe to nie wiem po czym rozpoznajesz?
WG czy VNT
TDiesel power, Ja mam 215. nie zakladaj tego, jesli juz cos robisz to daj to od 1zeta, wytrzymalsze!